Legfrissebb hírek ÚJ

Úri mulatság: 16 milliós pezsgős doboz a Rolls-Royce-tól – Videó!

Úri mulatság: 16 milliós pezsgős doboz a Rolls-Royce-tól – Videó!

A jóból is megárt a sok, tartja a mondás, de az is igaz, hogy a nagyon gazdagoknak semmi sem drága. A Rolls-Royce pedig éppen azt a szegmens igyekszik folyamatosan „támadás” alatt tartani, amely tagjainak van pénzük. Mégpedig rengeteg. Itt van éppen a brit gyártó által kínál pezsgőkészlet, amely jól mutat az összkerekes Cullinan SUV-ban ugyanúgy, mint a szobában – az ára 47300 dollár, vagyis potom 16 millió forint.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Ínyenceknek
A Rolls-Royce megadja a módját a pezsgőzésnek

Egy bőrkötéses, mart alumíniummal és ritka fával díszített dobozról van szó, Rolls-Royce felirattal és logóval a tetején. Tartalmaz négy kristálypoharat, plusz egy üveg pezsgőt és az élvezetekhez elengedhetetlen kiegészítőket. Gombnyomásra automatikusan felnyílik és máris felfedi tartalmát.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Mestermunka
Gombnyomásra kinyílik

A felső részben a V12-es motor hengereire hajazó poharak találhatóak, az oldalsó hűtött rekeszek pedig arra szolgálnak, hogy például a méregdrága kaviár megfelelő hőmérsékletű legyen.
„A Rolls-Royce a legnemesebb anyagokat csúcstechnológiával ötvözi, ezzel hozzájárulva ügyfeleink exkluzív életviteléhez. Olyan termékeink vannak, amelyeket sehol máshol nem lehet megkapni. És mindez természetesen a pezsgőkészletünkre is maximálisan vonatkozik” – mondta Gavin Hartley, az RR dizájnrészlegének vezetője.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Eszement darab
16 millió forintnyi összeg az ára, de garantáltan minőségi darabról van szó, ha adunk egy estélyt, biztosan a csodájára járnak a vendégek

Márpedig, aki Rolls-Royce-szal jár, minden bizonnyal simán megengedheti magának, hogy közel 16 milliós készletből kortyolgassa a pezsgőt.