Legfrissebb hírek ÚJ

Orrszarvú támadt a szafariparkban az SUV-ra – Videó!

Orrszarvú támadt a szafariparkban az SUV-ra – Videó!

Mit csinál egy férfi, ha a szíve hölgyét szeretné lenyűgözni? Nyilván próbálja bizonyítani, hogy mekkora macsó. Nos, az állatvilágban ugyanígy működnek a dolgok: a mexikói Pueblában található szafari parkban egy hím orrszarvú úgy próbálta megmutatni a kiválasztott nősténynek a rátermettségét, hogy nekiment egy városi terepjárónak.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Erőfitogtatás
A több mint kéttonás állat valamiért megorrolt a szabadidő-autóra. Pontosabban a támadással akarta bizonyítani a nőstény orrszarvúnak, hogy ereje teljében van

A szó szoros értelmében megtámadta a családi szabadidő-autót, s elkezdte módszeresen lebontani. A sofőr többször is igyekezett elgurulni a helyszínről, de a több mint kéttonnás állat nem engedte.

Az incidenst egy másik kocsiból rögzítették – kétségbeesve figyelték, hogy mi lesz az egyoldalú küzdelem vége. Még a parkban dolgozó vadőrök sem vonták el az orrszarvú figyelmét, többször is támadást intézett a jármű ellen.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Veszélyes helyzet
A vadőrök sem tudták elvonni a figyelmét az állatnak

Az SUV komolyabbnak tűnő sérüléseket szenvedett, de szerencsére a benne ülők megúszták. Az autóban tartózkodó család tagjai azt mondták a történteket követően, hogy rendkívüli élményben volt részük, de nem valószínű, hogy valaha is visszatérnek a parkba.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Anyagi kár
Szerencsére csak a jármű sérült meg, a benne ülők nem

„Ez egy egyedi eset volt. Ám meghoztuk a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy elkerüljük a hasonló eseményeket. Az orrszarvú elkülönítettük, és a terület másik részébe szállítottuk” – nyilatkozta a park szóvivője.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Megúszták
A szafaripark dolgozói szerint, csak egyedi esetről van szó

Persze, ez a szabadidő-járgányon már úgysem segít... Érdekesség, hogy volt már hasonló támadás Afrikában, Namíbiában is, az Etosha Nemzeti Parkban egy Toyota Land Cruiser volt az áldozat.

 

 

Forrás: youtube