Legfrissebb hírek ÚJ

Csak a neten lehet megvenni a limitált szériás Audi TT-t

Csak a neten lehet megvenni a limitált szériás Audi TT-t

Az Audi bejelentette, hogy kivezeti az összkerékhajtással is kapható TT-t a piacról, húsz esztendőt követően nyugdíjazza izomgépét. Persze, mielőtt kiiktatják a németek a modellt, azért lehúznak róla még egy bőrt. Mindössze 99 darabos, limitált szériás vas jelenik meg, s a Quantum Grey Editiont csak az interneten lehet megrendelni.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Egyedi
Mindössze 99 darab készül az Audi TT Quantrum Grey Editionből

Az autót június ötödikétől lehet megvásárolni, és jó lesz sietnie annak, akar szeretne a különlegességgel furikázni, mert szinte biztosra vehető, hogy hamar elkel az összes belőle. Az értékesítést az Audi magára vállalta, és még arra is van lehetőség, hogy hosszú távú bérlést alkudjon ki az érdeklődő, mielőtt megvenné a Quantum Greyt.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Fullos
Exkluzív, természetesen bőrrel bevont beltér jár hozzá

A német gigavállalat oda szállítja a vasat, ahová és amikor az új tulajdonos akarja. A regisztrációt is online kell intézni – még az is megoldható, hogy VR szemüvegen keresztül képeket láthasson a kuncsaft a TT belteréről. A Quantum Grey Edition alapját a 45 TFSI Quattro adja, amelyben 2 literes, turbós, négyhengeres, benzines motor dolgozik. A csúcsteljesítménye 245 lóerő, a hétsebességes, duplakuplungos váltóval ellátott masina 5,2 másodperc alatt adja a 100 kilométer/órás sebességet állóhelyzetű rajt után, a vége pedig 250 km/ó.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
TFSI és quattro
Az izommodell 2 literes motorja 245 lóerős

Az összkerekes izomkocsi ára Németországban 62305 euró, vagyis körülbelül 20,4 millió forint.