Legfrissebb hírek ÚJ

Ez aztán a bivaly pickup: hardcore terepmunkára fogható 286 lóerős Toyota Hilux a Sandlandertől

Ez aztán a bivaly pickup: hardcore terepmunkára fogható 286 lóerős Toyota Hilux a Sandlandertől

A Sandlander off roados terepmunkára készült Toyota Hilux pickupot kínál. A különleges, limitált szériás, rendkívül strapabíró modell motortere 4 literes, V6-os, 286 lóerős aggregátot rejt. Ezt a lehetőséget vétek lenne kihagyni!

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Vadonatúj
A Sandlander raktárából, azonnal elvihető a Toyota Hilux
Forrás: Sandlander

Ma már az, hogy platós kisteherautó, teljesen mást jelent, mint akár bő egy évtizede. Szabadidő-autókat idéző felszereltséggel és kényelemmel szolgál, mindennapi használatra, családi, baráti túrákra alkalmas. Ám kőkemény terepmunkára is fogható, a Sandlander most 4x4-es, extrém igénybevételre alkalmas, limitált szériás példányt kínál – raktárról, azonnal.

Az erő a Toyotával van, az egészen biztos! A Land Cruiserekben is használt, rendkívül megbízható és strapabíró 3986 köbcentiméteres benzines „szíve” 286 lovas, a csúcsnyomaték pedig 440 Newtonméter. A vadonatúj gép érvényes magyar okmányokkal rendelkezik és készen áll az extrém környezetben végzendő munkára, megpróbáltatásokra.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Limitált szériás
A pickupok között full extrás a modell, még szabadidő-autóként is megállja a helyét
Forrás: Sandlander

A komfort oldalfellépővel rendelkező Toyotán a műutak elhagyására alkalmas, 18 colos könnyűfém keréktárcsák és 265/60 R18-as gumiabroncsok vannak. Elöl és hátul kavics- és kőfelverődés elleni védelemmel látták el, a hűtő- és fűtőkapacitása megnövelt, a hajtáslánca erősített. A fékerőelosztó, a fékrásegítő, a blokkolásgátló, a több légzsák, a menetstabilizáló, az intelligens kipörgésgátló, az abroncsnyomás-ellenőrző és a lejtőn elindulást segítő rendszer, valamint a hegymenet asszisztens is belekerült.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Munkatárs
Minden egyes részlete, alkatrésze azt a célt szolgálja, hogy a legextrémebb terepen jól mozogjon
Forrás: Sandlander

A sárvédőív-szélesítéssel is rendelkező pickup ütközésvédelmi panellal, 3,5 tonna teherbírású vonószemmel és tempomattal megtámogatott. Ám a japánok a kényelmi- és komfortszempontokat is komolyan vették. A háromrétegű, UV-szűrős, hővédős üvegezésnek nyáron és télen is nagy hasznát venni, de ugyanez a helyzet az emelt kapacitású automata légkondicionálóval, a központi zárral, az elektromosan állítható és fűthető oldalsó tükörrel, az elektromos ablakmozgatással, a négy irányban állítható kormányoszloppal, a multifunkciós kormánnyal vagy éppen a hűthető és fűthető kesztyűtartóval. A plüsskárpitos, elöl és hátul is ködlámpával ellátott Hiluxban nem mellékesen Wi-Fi-s, Bluetooth-os navigációs-rendszer, USB-gyorstöltő, CD, MP3, USB, AUX kompatibilis rádió és JBL hangszórószett is van.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Kőkemény
Megnövelt a hűtő- és a fűtőkapacitása, a hajtáslánca erősített
Forrás: Sandlander

A 286 lóerős Toyota Hilux azonnal, raktárról elvihető. Amennyiben további információkra lenne szüksége, szeretné megvásárolni akkor írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.