Legfrissebb hírek ÚJ

Ez az igazi túlélőtúra – Videó!

Ez az igazi túlélőtúra – Videó!

Elképesztő csapatás! Átvágni a dzsungelen autóval, elsüllyedni tengelyig a sárban, meredek kaptatókra felvánszorogni, a brutális körülményekkel megküzdeni – ez a Borneo Safari, ami az off roadosok kőkemény versenye. Körülbelül ezer kilométert tesznek meg a résztvevők az összkerekes járműveikkel a „kalandpályán”.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Vigyázat, mély víz, csak úszóknak!
Folyókon és patakokon is muszáj átküzdeniük magukat a résztvevőknek

Ez az a viadal, amelyen egyszerűen nem lehet rossz fotókat és képeket rögzíteni, a világ egyik leggyönyörűbb, egyben legdurvább helyén kell megfelelniük a kihívásoknak a mezőny tagjainak.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Erdőjáró
Mindig jól jön a segítség...

A dzsungel kiszámíthatatlan, a páratartalom brutális, s ne feledjük, az erdőlakó állatok között is bőven akadnak olyanok, amelyek zsákmánynak nézhetik az indulókat.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Mindent bele!
Az összkerekes autókra a világ egyik legnehezebb akadálypályája vár

Kitartás és megfelelő erőállapot nélkül a feladat, vagyis a rali teljesítése egyszerűen lehetetlen, a sűrű növényzet mellett folyókon, hegyeken, völgyeken vezet az út – de ez utóbbit nem szó szerint kell érteni, mert arrafelé csak sár, dagonya és földút van.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Embertelen
Itt nem elég csak a vezetői tudás, szerencse is kell a próbatétel teljesítéséhez

A Borneo Safari egyedülálló kaland, ahol minden résztvevő, legyen az férfi vagy nő, profi vagy amatőr, a saját határait, a tűrőképességeit is próbára teszi.

Íme némi ízelítő a versenyből:

 

Forrás: youtube