Legfrissebb hírek ÚJ

Dakaros terepjáró-technika full-full extrás kiszolgálással: benzines és dízel Toyota Land Cruiser J300 GR Sport a Sandlandertől

Dakaros terepjáró-technika full-full extrás kiszolgálással: benzines és dízel Toyota Land Cruiser J300 GR Sport a Sandlandertől

Figyelem, még megvásárolható a Sandlandernél a Dakar-győztes génekkel rendelkező J300-as Toyota Land Cruiser. Igaz, már csak két darab (egy dízel- és egy benzinmotoros), fekete színű GR Sport maradt a magyar manufaktúra vámszabad területének raktárában. A full extrás, maximális komfortkínálattal és kimagasló terepképességgel rendelkező összkerekes modellek a bajnok Gazoo Racing szakembereinek az útmutatásai alapján készültek.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Tökéletes választás
A dupla turbós, 3,5 literes benzinmotorral ellátott Toyota Land Cruiser J300 GR Sport 415, az ugyancsak dupla turbós, 3,3 literes dízeles technika hajtotta „testvére” 307 lóerős
Forrás: Sandlander

A világ legnehezebb terepversenyein, így például az afrikai, a dél-amerikai és az ázsiai Dakar-ralikon gyűjtött tapasztalatokat a Gazoo Racing, ráadásul megnyerte többször a királykategóriát (T1) és a szériaautók (T2) küzdelmét. A Toyota pedig megkapta és felhasználhatta a tudást, s ennek eredménye a GR Sport.

A Sandlandernél több ilyen autó is volt, de mostanra már csak kettő maradt – vagyis, aki szeretne a legfinnyásabb igényeket is kielégítő luxusterepjáróba ülni, annak nem árt sietnie.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Jól jön
Az automataklíma négyzónás, nem csak az elöl ülők utazását teszi komfortosabbá
Forrás: Sandlander

A hétüléses autókban V6-os motor dolgozik: a dupla turbós, 3,5 literes benzines aggregáttal ellátott Land Cruiser 415, az ugyancsak dupla turbós, 3,3 literes dízeles technika hajtotta „testvére” 307 lóerős. Mindkettő elektromos csatlakozásai és a számítógépes rendszere is vízzárt. Az alvázkeret erősített, s ugyanez elmondható az alsó karosszériavédelemről, valamint az alváz és az üregvédelemről.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Ötcsillagos kiszolgálás
Az első sor ülései nyolc irányban állíthatóak, fűthetőek, szellőztethetőek, ahogy a második sor ülései is szellőztethetőek
Forrás: Sandlander

Az LC-k megkapták a friss fejlesztésű kinetikus futóműrendszert, amely egyesíti a közúton szükséges feszes kanyarstabilitást a műutak melletti optimális hosszú rugóúttal – a stabilizátor rudak hatását képes megváltoztatni. Az automata váltó tízfokozatú, az üzemanyagtartály 110 literes, ami akár 1000 kilométeres hatótávot is lehetővé tesz. Van első és hátsó differenciálzár, adaptív változó felfüggesztés, lejtmeneti asszisztens, hegymenet indulást segítő rendszer, sőt integrált járműdinamikai vezérlőrendszer, amely javítja az autó kezelhetőségét, a terepen közlekedési képességét és a kormányozhatóságát.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Kényelem
Található benne nyolc pohártartó, a második üléssorhoz is tartozik kartámasz
Forrás: Sandlander

És ez még messze nem minden! Merthogy a 3,5 tonna vontatókapacitással és ötféle vezetési móddal rendelkező luxusgépbe tényleg mindent belepakoltak, ami az anyavállalat raktárának polcain fellelhető. Így belekerült az off road sebességtartó automatika, az off road fordulóasszisztens, valamint a Multi-Terrain Monitor kamerarendszer, amely valós időben jeleníti meg a kormány mögött ülő számára a gép körül és alatt található útfelületet, a terepviszonyokat, a kerekek helyzetét. Kipipálható a blokkolásgátló, az elektronikus fékerőelosztó, az aktív kipörgésgátló és az elektronikus stabilitásvezérlő.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Kiemelkedő
Minden idők egyik legjobb felszereltségű és terepképességű Toyota Land Cruisere: a Sandlandernél két darab még elérhető
Forrás: Sandlander

Az automataklíma négyzónás, s természetesen mindegyik ablak elektromosan mozgatható. Több USB-töltőpont, valamint 12 és 220 voltos csatlakozási lehetőség is elérhető, ahogy például a vezeték nélküli telefontöltő vagy a Bluetooth. Az ötcsillagos kiszolgálást segíti, hogy az első sor ülései nyolc irányban állíthatóak, a maximális kényelmet nyújtó ülőalkalmatosságok fűthetőek, szellőztethetőek, ahogy a második sor ülései is szellőztethetőek.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Egyedi
A beltér bőrös kárpitozása vörös és fekete színű. Az automata váltó tízfokozatú
Forrás: Sandlander

Egyedi módon vörös és fekete színűek a bőrborítású ülések, „GR” logó díszíti a fűthető kormánykereket és az első „foteleket”, a belső lámpák LED-esek, beleértve az olvasó és az ajtónyitáskor felvillanó világítótestet is. A Toyota automatikusan észleli a gyalogosokat és a kerékpárosokat, rendelkezik sebességtartó automatikával, sávelhagyás figyelmeztetéssel, a sebességjelző-táblák felismerésével. A könnyűfém keréktárcsákra 265/65 R18-as gumiabroncsokat húztak.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
A minőség logója
GR Sport: a Dakar-győztes Gazoo Racing szakemberei is részt vettek a luxusterepjáró megépítésében
Forrás: Sandlander

Ellátták hátsó légterelővel, prémium oldalfellépővel, egyedi első és hátsó alsó lökhárítóval, tetősínnel és hűtőráccsal. Található benne nyolc pohártartó, a második üléssorhoz is tartozik kartámasz, de van 12,3 colos, CD/DVD bemenettel ellátott színes érintőképernyő, multifunkciós, fűthető kormánykerék, hűthető középső könyöklő, hangfelismerés és telefoncsatlakoztatás, műholdas navigáció előkészítés úgyszintén. A túlzás nélkül koncerttermi hangzást biztosító JBL prémium audiorendszer 14 hangszórós. Ide kapcsolódik, hogy kimagasló a hangszigetelés is, így a zenehallgatás tényleg maradandó élményt jelent.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Praktikus
Hűthető a középső könyöklő
Forrás: Sandlander

Minőségi szőnyegpadlót tettek az autóba a japánok. A sofőrt és az utasait blokkolásgátló, fékasszisztens, holttér- és valós, keresztirányú forgalomfigyelő, tolatókamera, első és hátsó parkolássegítő, hátsó útmutató monitor, vontatvány-stabilitás vezérlő, keréknyomás-figyelő és 10 darab légzsák védi.

Végül, de nem utolsó sorban, felszerelték a járművet xenon fényszóróval, LED-es nappali menetfénnyel, LED-es első irányjelzővel és hátsó lámpával, LED-es hátsó irányjelzővel és első ködlámpával. Az oldalsó tükrök irányjelzősek, valamint automatikusan elsötétülnek, dönthetőek, fűthetőek.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Lehetőség
Mindkét eladósorban lévő autó fekete színű, maximális felszereltségű, kiemelkedő terepképességű. A legjobb finanszírozási lehetőség megtalálásában teljes körű segítséget nyújt a magyar manufaktúra
Forrás: Sandlander

A dupla turbós, 3,5 literes benzin-, illetve a dupla turbós, 3,3 literes dízelmotoros Toyota Land Cruiser J300 GR Sport is megvásárolható a Sandlandernél. A magyar manufaktúra a legjobb finanszírozási lehetőség kiválasztásában teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné valamelyik autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.