téma: összkerekes tereppickup

Íme, az ausztrálok tereppickupja!  – Videó!

Íme, az ausztrálok tereppickupja! – Videó!

„Ausztrália legfejlettebb sportos 4x4-es járműve” – ezzel a hangzatos mondattal harangozta be a Holden az off roados kalandokra felkészített összkerekes pickupját. Márpedig, a földrésznyi országban tisztában vannak a „terepezés” kifejezés jelentésével, úgyhogy illik komolyan venni a platóst.

bővebben ...
Ultra hardcore off road Bölény – Videó!

Ultra hardcore off road Bölény – Videó!

Amikor 2014-ben bemutatták a Los Angeles-i autószalonon, rögtön nagy tetszést keltett, így sokan üdvözölték, hogy gyártósorra került a Chevrolet Colorado ZR2. A közepes méretű, összkerekes pickup aztán bekeményített, s a szerényen csak ultra hardcore off road változatnak hívott „Bison”, azaz „Bölény” mindenkit lenyűgözött.

bővebben ...
Terepjárásra hangolt Navara

Terepjárásra hangolt Navara

A korábban az Év pickupjának választott összkerekes Nissan Navara NP300 alapból is jól mozog az aszfaltút melletti földes, murvás részeken, de az izlandi Arctic Trucks segítségével most már még komolyabb terepképességeket képes villantani.

bővebben ...
Pokoli tereppickup

Pokoli tereppickup

Amerika büszkesége kőkemény terepre megy! Miután a GMC bejelentette, hogy elkészült a Sierra 1500, hamarosan bemutatja az összkerekes pickup hardcore változatát, az AT4-et. Csak a tisztánlátás miatt: a betűszó „All Terrain 4”-et jelent.

bővebben ...
Videó! A Ford  vadállata újra megmutatta magát

Videó! A Ford vadállata újra megmutatta magát

Gyors. Bírja a vizet. Szereti a homokot. Kedveli a köves, sziklás hegyi szakaszokat. A sárban csapatás kifejezetten a specialitása. Pazarul érzi magát, ha a levegőbe emelkedhet és ugrathat. Készen áll mindenre. Jöhet a megjelenés! Bemutatkozásra vár az összkerekes Ford Ranger Raptor.

bővebben ...
Ford Ranger Raptor: februárban jön a pickup vadállat

Ford Ranger Raptor: februárban jön a pickup vadállat

„A legmagasabb szinten teljesítő terepjáró” – a Ford Motor Company szerényen így harangozza be a 2018. február 7-én bemutatkozó összkerekes Ranger Raptor pickupot. A Chevrlet Colorado ZR2 és ausztrál megfelelője, a Holden Colorado SportsCat elmehet a fenébe – legalábbis a marketingduma szerint...

bővebben ...
Terepen tolja a Ford Ranger Raptor

Terepen tolja a Ford Ranger Raptor

Hoppá! Ez bizony kemény lesz! Itt az újabb ízelítő, hogy tényleg terepjárásra szánja a Ford az összkerekes Ranger Raptort, a tengerentúl kedvencének, az F-150 Raptornak a kistesóját. A 2018-ban érkező, nagy teljesítményű pickupként beharangozott modell gyártója a rövid kedvcsinálónak szánt videóban a hajtásmódokra összpontosít.

bővebben ...