Legfrissebb hírek ÚJ

Mercedes Sprinter önfeledt családi kiruccanásokhoz

Mercedes Sprinter önfeledt családi kiruccanásokhoz

Ha olyan kis lakóautót szeretne, amely mindent tartalmaz, amire szüksége van egy hétvégi kiruccanáshoz, ez az összkerekes Mercedes Sprinter kiváló választás. Rusztikus-modern belső térrel, konyhával, „többcélú szociális helyiséggel”, extra ülőgarnitúrával és rengeteg tárolóhellyel rendelkezik.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Nyerő
Négytagú családnak, baráti társaságnak menedék: ketten a beltéri nagy ágyon, ketten a tetősátorban húzhatják meg magukat éjszakára

A Vanspeed, a kaliforniai Westminsterben található egyedi furgongyártó/átalakító manufaktúra, a cég tervezte ezt a helytakarékos lakóautót. A járműnek egy Mercedes-Benz Sprinter az alapja, a tengelytávja 365,7 centiméter. És bár kompakt, egyáltalán nem érzi szűkösnek a használója.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Lenyűgöző
Fából készült szinte minden az utastérben

A jármű az Evergreen Dream 2 nevet kapta, ugyanis számos fából készült elemet tartalmaz – ezek barátságos hangulatot kölcsönöznek a modellnek. Elöl két extra ülést helyeztek el, így akár négy ember utazhat és élvezheti a hétvégi kiruccanást.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Élmény
Nem lehet rossz ilyen csodálatos környezetben felkelni reggel

Természetesen van konyha, amelyben kétégős indukciós főzőlap, kis hűtőszekrény és a bejárat mellett elhelyezett mosogató található. Utóbbi lehetővé teszi, hogy a visszahúzható csaptelepet kültéri zuhanyként használhassa a társaság: például egy gyalogos túrát követően letakaríthassák a cipőiket, a felszerelési tárgyaikat, a segédeszközeiket. A konyhában fa munkalapok vannak, a pultbővítés felhajtható lapokkal megoldható, de találhatunk fiókokat és szekrényeket is, amelyek segítségével egyszerűbbé válik a tárolás.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Komfortos
A konyha mosogatóval, hűtővel, indukciós főzőlappal is el van látva

A Sprinter hátuljában „többcélú szociális terület” található. Ez a hely két beépített tárolóval és egy forgóasztallal rendelkezik. Lehet vacsorázni, pihenni vagy dolgozni. Ami további érdekesség, hogy queen-size ággyal felszerelt hálószobává alakítható, így két felnőtt is kényelmesen aludhat.

A felszereltség része a 95 literes édesvíztartály, a hátul elhelyezett kültéri zuhanyzó és a tetőre szerelt 170 wattos napelem.

 

Forrás: youtube