Legfrissebb hírek ÚJ

Praktikus off road Sprinter a kirándulásokhoz – Galéria és Videók!

Praktikus off road Sprinter a kirándulásokhoz – Galéria és Videók!

Áruszállító Mrecedes-Benz Sprinter, amelyből az aszfaltutakat elhagyó guruló lakás lesz. A 4x4-es, megerősített futóművel, hasmagasság-emeléssel ellátott kisbusz zseniális társ lehet egy hosszabb kirándulás alkalmával, még akkor is, ha belefordultunk a télbe s kint bizony hideg van, a hó pedig megnehezíti a közlekedést.

A Sprintereket az átalakításokra specializálódott Norva nevű cég építi át. A rövid tengelytávú „Sherpa” nevű modellnél például mindenekelőtt a szigetelésre helyezték a hangsúlyt a szakemberek, hogy bármelyik évszakban használható legyen a jármű. Nyárfa „bélést” kapott, amely tartós, könnyű és még esztétikus is.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Praktikus
Sok minden elfér kis helyen
Forrás: Norva

A Merci konyhája az összes kiadásban pazar, mindent tartalmaz, olyan, mint az otthonunkban, csak egy kicsit kisebb. Viszont hatékony, mert van benne rozsdamentes acél mosogató, összecsukható mobilcsap, hűtőszekrény, gáztűzhely és az étel előkészítéséhez szükséges pult.

A hálószoba is dögös, sőt mobil. Merthogy átalakítható a beltér, az ágy összecsukható és mondjuk asztal vagy tároló lehet belőle, de ugyanez a helyzet szinte az összes berendezési tárggyal. Minden mobilis és többfunkciós, vagyis kis helyen rengeteg eszköz elfér, teljesen mindegy, hogy terepmotorozni, szörfözni vagy horgászni mentünk éppen.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Bámulatos
A szék egyben tároló is, a zuhany pedig ruhatartó
Forrás: Norva

Az édesvízkészlet 80 literes tartályban van, s persze az elhasznált víznek is kialakítottak gyűjtőt. A zuhany kettős szerepet kapott, ugyanis külső és belső fürdésre, tisztításra is lehet használni, de a toalett sem hiányozhat a Sprinterekből. Az elektromos áramról lítium-ionos akkumulátorcsomag, napelem és inverter is gondoskodik.

 

 

Forrás: youtube