Legfrissebb hírek ÚJ

Hatalmas bukfenc a versenyen – videó

Hatalmas bukfenc a versenyen – videó

Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács, ahol off roadoznak, ott bizony nem maradhat el a borulás. Közhely, de igaz, s erről most meg tudunk mutatni egy hajmeresztő felvételt is.

Egy ártalmatlan hegyi triál szakasznak tűnt ez a füves-földes terep, amely Új-Zélandon várta a próbálkozókat. A helyi bajnokságban vett részt ez az egység is, amely, mint kiderült, nagyon benézte az egyik emelkedőt, s igencsak pórul járt. Lavinaként zúgtak le a domboldalon.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)

Szerencsére személyi sérülés nem történt és egészen jól megúszta ez a biztonsági szempontból kellőképpen felvértezett verda is a bucskázást. Az ausztrál 4wd Tv Facebook-oldalán megosztott felvétel nyomán mi is láthatjuk, pontosan mi is vezetett a csattanáshoz.

Egy elmért, rossz időben adott gázfröccs járult hozzá az egyensúlyvesztéshez és boruláshoz. Sajnos, olyan rossz helyen történt a malőr, hogy a bukfenceket nem lehetett elkerülni, sem megállítani. A gép magatehetetlenül forgott utasaival, mint egy centrifuga, ez leginkább a belső kamerás felvételeken látszik.
Nagy volt a riadalom, a közönség azonnal odarohant segíteni a szerencsétlenül járt egységnek. Gyorsan talpra állították a vasat. S a hírek szerint nem történt személyi sérülés. Így a látványos bukásról készült felvételen kívül nem marad más nyoma a buktának.