Legfrissebb hírek ÚJ

Újjászületett és csodaszép lett a veterán Toyota Land Cruiser FJ45 – Galéria!

Újjászületett és csodaszép lett a veterán Toyota Land Cruiser FJ45 – Galéria!

Ugyan az Egyesült Államokban most a legtöbb off roados hír a vadonatúj Ford Broncóról szól, de ezért nem árt sztnézni a piacon, mert igazi érdekességekre lel az ember. Például egy felújított, 1973-as Toyota Land Cruiser FJ45-ösre, az összkerekes kisteherautóban 5,7 literes, V8-as Chevrolet motor dühöng.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
V8
Azt nem tudni, miért pakolták ki belőle a megbízható Toyota szívet, de most egy 5,7 literes Chevrolet motor dolgozik benne

A szépség Floridában megcsodálható, sőt, nem csak megnézhető, de el is viheti az a gyűjtő, aki sok pénzt áldozna érte. A kitűnő állapotban lévő LC-ben nem csak a motorcsere jelentette a változást.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Felújítva
Tényleg meghazudtolhatja a korát, letagadhatja, hogy 1973-ban született

Az autóban, amely nem mellékesen olyan, mintha most hagyta volna el a gyárat, nem pedig közel ötven esztendeje, ötsebességes manuális váltó dolgozik. Nagyban hozzájárul, hogy a terepjárásra készült, „húsos” abroncsok kellő erővel marjanak bele az aszfaltba és a földes utakba. A jármű elejére pedig Warn csörlő került, ha esetleg bajba kerülne az extrém meló közben, akkor helyben legyen a segítség.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
A biztonság kedvéért
Strapabíró Warn csörlő került az elejére

A 66300 mérföldet megtevő autóban vadonatúj a zenerendszer, de a felszereltségébe légkondi és a felújításáról készült dokumentum is tartozik. Ami még a papírjaiból kiderül: 2005-től van a mostani tulajdonosánál, mielőtt hozzá került, 2003-ban, a kaliforniai Orange megyében teljes felújításon esett át.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Háromszemélyes
A régi időket idéző beltere makulátlan