Legfrissebb hírek ÚJ

167 milliós, 1000 lóerős közúti Tank – Videó!

167 milliós, 1000 lóerős közúti Tank – Videó!

Vegyük alapul az összkerekes Jeep Wrangler alvázát, vonjuk be páncéllal, spékeljük meg katonai elemekkel, kiegészítőkkel és máris ünnepelhetjük a szörnyeteg születését. A Rezvani Motors elképesztő vasa, az akadályt nem ismerő félelmetes Tank X modell második generációja csak erős idegzetű sofőröknek ajánlott!

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Félelmetes
Harckocsi kinézetű luxus-SUV. Ez a Rezvani Tank legújabb generációja
Forrás: Rezvani Motors

Xtreme Utility Vehicle, vagyis XUV. Olyan mint az SUV (Sport Utility Vehicle), azaz a szabadidő-autó, csak az „Extrém” jelzés arra utal, hogy nem hétköznapi városi terepjáróról van szó. Ezt már csak mi tesszük hozzá: sokkal inkább egy megdöbbentő járműről.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Strapabíró
Extrém gép, túlméretezett alkatrészekkel, hatalmas kerekekkel
Forrás: Rezvani Motors

Félelmetes, amire képes, hiszen az elejébe gyömöszölt 6,2 literes, V8-as, Dodge Demon motor 1000 lóerős, a csúcsnyomatéka pedig 1180 Newtonméter. Az abszolút luxuskategóriás óriás 37 hüvelykes abroncsokon gurul, a terepen boldogulásához pedig kitűnő partner az elképesztő munka- és strapabírósággal rendelkező Fox versenyfelfüggesztési szett.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Félelmetes
6,2 literes, V8-as motor zajong benne: 1000 lóerős a technika, a csúcsnyomatéka 1180 Newtonméter
Forrás: Rezvani Motors

Ez a modell készen áll arra, hogy védelmet nyújtson és elboldoguljon egy esetleges nukleáris háborúban, de ajánlható zombitámadás vagy éppen a földönkívüliek Földre szállása idejére is.
„Az volt a célunk, hogy masszív, tekintélyt parancsoló, ugyanakkor sportos legyen a formatervezése az új Tanknak – nyilatkozta Ferris Rezvani, a Rezvani vállalat vezérigazgatója. – Vadonatúj fejlesztésű a felfüggesztése, luxus belteret kínál, s az 1000 lóerős motorjával ugyanúgy használható a mindennapokban, mint például a kíméletlen terepen. Valóban, extrém gépről van szó, de a mi ügyfeleink nem ismerik azt a szót, hogy normál.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Zombitámadás idejére
Sportos, egyben tekintélyt parancsoló: a Rezvani elpusztíthatatlannak tűnik
Forrás: Rezvani Motors

A legfinomabb bőrrel borított belterében minden gombnyomásra vagy érintésre működik, a fotelszerű ülései hűthetőek és fűthetőek.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Ultraluxus
A beltere full extrás, minden igényt kielégít. Sőt, talán még többet is...
Forrás: Rezvani Motors

A Tankot 2 literes, négyhengeres és 3,6 literes, V6-os, Pentastar aggregáttal is lehet rendelni, a gyengébb kiadásoknak az alapára 165 ezer dollár, azaz 69 millió forint. Ám a nagyvadat sokkal drágábban mérik, a Military Edition kiindulásként 350 ezer dollárba, úgy 146 millió forintba, az 1000 pacis változat pedig közel 400 ezer dollárba, tehát megközelítőleg 167 millió forintba kerül.

 

 

Forrás: youtube, Rezvani Motors