Legfrissebb hírek ÚJ

221 milliós védelem: a Rezvani új páncélozott terepjárója elpusztíthatatlan

221 milliós védelem: a Rezvani új páncélozott terepjárója elpusztíthatatlan

Nem is olyan régen a páncélozott járművek a bankok, a rendfenntartó szervek, a katonaság és az államfők privilégiuma volt, de manapság már egyre többen vásárolnak golyóálló járművet, hírességek, vállalati vezetők, politikusok vannak az ügyfelek között. A kaliforniai Rezvani Motors most a legújabb összkerekes gépét, a Vengeance-t kínálja.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Luxusautó
Három üléssor, full-full extrás kényelem

A cég a Tank...

...és a Hercules...

...után megalkotta a Cadillac Escalade alapú Vengeance modellt. A Milen Ivanov digitális művész által készített koncepció alapján tervezett terepjáró páncélozott, a Cadillac műszerfala van benne, a 6,2 literes, V8-as motorja pedig alapból 426 lóerős.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Masszív
Rezvani Motors Vengeance: a hadsereg is felfigyelhetne rá

A vas rendkívül agresszív dizájnt kapott, szögletes kialakítása, terjedelmes karosszériája tekintélyt parancsoló. Az elülső rész teljesen módosított, a LED-es fényszórókkal körülvett hűtőrács kifejezetten tetszetős. Jár hozzá panorámás napfénytető, markáns sárvédő, 22 colos kerékszett, amelyeken 35 colos off road gumiabroncsok feszülnek. A modell Magnetic Ride Control felfüggesztéssel van ellátva.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Félelmetes
Nézhetjük elölről, oldalról, hátulról, böszme egy jószág, az biztos, a túlélésre született

A masszív külső elképesztő belsőt rejt. Három üléssoros beltere teljes luxust kínál, a legnagyobb kényelemmel és a legkomolyabb kiszolgálással várja utasait. Telepakolták elektromos kütyükkel és elképesztő biztonsági funkciókkal rendelkezik. OLED-es a műszercsoport, 12 irányban, elektromosan állíthatóak az első ülések, háromzónás az automata klímaberendezés, valamint 19 hangszórós az AKG audiorendszer. Hét vagy nyolc személyes konfigurációk állnak rendelkezésre.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Ez igen!
Amellett, hogy biztonságban van benne az ember, a modern kor összes komfortvívmányát élvezheti

A Vengeance alapkivitelben tehát 426 pacis, de a Rezvani két másik hajtásláncot is kínál, egy Duramax 3 literes turbódízel aggregátot, amely 281 lóerős (625 Nm), de lehet kérni 6,2 literes, kompresszoros V8-as technikával is, amely 692 LE-s, a topnyomaték pedig 885 Newtonméter. Függetlenül attól, hogy melyik „szívet” választja az ember, tízfokozatú automata sebességváltó kerül a gépbe.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Összeillenek
A magánrepülő és a Rezvani páncélozott luxusmodellje jól illik egymáshoz

A Rezvani egy golyóálló katonai csomaggal rendelkezik, amely 20 biztonsági elemet tartalmaz, mint például a páncélozott üveg és karosszéria panelek, alsó robbanásvédelem, termikus éjjellátó rendszer, „vakító” lámpák, EMP védelem, golyóálló mellények és sisakok, elektromos ajtókilincsek, stb.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Főnök
Azt nem lehet mondani, hogy ne lenne feltűnő a jármű, s minden bizonnyal az autópályán sem nagyon kekeckedik vele senki

Nyilvánvalóan azoknak, akik élvezni szeretnék a páncélozott luxusjármű minden előnyét, fel kell készülniük arra, hogy muszáj mélyen a zsebükbe nyúlniuk. Az apokalipszisre felkészített, 2023-as Rezvani Motors Vengeance SUV ára 249000 dollárról, azaz jelenlegi árfolyamon számolva körülbelül 110 millió forintról indul. A rendelkezésre álló opcionális felszerelésekkel, például a fedélzeti napelemes töltőplatformmal, a továbbfejlesztett akkumulátorral, a csörlővel, a tetőre szerelhető LED-es fénysávval vagy a katonai csomaggal az ára meghaladja az 500000 dollárt, azaz a 221 millió Ft-ot.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Csak gazdagoknak
Az alapára 110 millió forintnyi összeg, extrákkal duplaennyibe kerül