Legfrissebb hírek ÚJ

425 pacis Jeep Wrangler, az amerikai (rém)álom

425 pacis Jeep Wrangler, az amerikai (rém)álom

Ilyen Jeep Wrangler nem gurult le a hivatalos gyártószalagról – éppen ezért rendkívül különleges a 2009-es Rubicon. Az összkerekes terepjárót egy arizonai műhelyben babrálták meg, a beavatkozás eredménye az alaposan megváltozott külső és s 425 lóerős csúcsteljesítmény.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Böszmeteg
Mintha nem is e világi használatra készült volna. A hatalmas Toyo kerekeivel akár az óriások földjén is elboldogulna

Ha van tehetség, és persze pénz, akkor tényleg lehet különleges, akár extrém járművet is építeni. Például, egy ikonikus terepgépből. Az eredeti Rubiconban 3,8 literes, V6-os, körülbelül 200 pacis motor dolgozik. Az Egyesült Államokban azért ettől a teljesítménytől nem esnek hasra az emberek.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Off road kiegészítő
Ha esetleg bajba kerülne a 6,1 literes, V8-as, 425 lóerős HEMI motorral ellátott szörnyeteg, a sokszorosan bizonyított Warn csörlő segítségére bátran támaszkodhat

Az arizonai tuningműhelyben ki is vették a technikát a Jeep elejéből és egy böszmeteg, 6,1 literes, V8-as, HEMI aggregátot toltak a helyébe. Azonnal fel is ugrott a ménesszám 425-re.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Szem
A koromsötétben is lát, hála a LED-es Delta kiegészítő fényszóróknak

A vas, hogy bírja a kiképzést, Fox lengéscsillapítókkal lett ellátva, de került bele kifejezetten a csapatásokhoz alakított Performance Steering Components kormánymű, Ron Davis alumínium hűtő és természetesen a Warn csörlő is a felszereltségét erősíti.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Extrém
Túlméretezett alkatrészeivel a hardcore terepen sem vall szégyent

Hatalmas, akár ormótlannak is nevezhető Toyo gumiabroncsok feszülnek a keréktárcsákon, tényleg olyan, mintha az óriások földjére készült volna. A „Mélyvíz Kék” színű Jeep Wrangler snorkellel és sárvédő szélesítéssel is meg lett áldva. Az ára 77500 dollár, azaz körülbelül 24,2 millió forint.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Biztonságérzet
A 24,2 milliós árban a megerősített bukócsövezés is benne van