Legfrissebb hírek ÚJ

53 millióért eladó a különleges vadász G-osztály

53 millióért eladó a különleges vadász G-osztály

Szinte semmi sem állíthatja meg ezt az összkerekes G-osztályt! A vadászok különleges követelményeket támasztanak autójukkal szemben, s most eladósorba került egy spéci, terepszínű G 350 d Professional, csörlővel, kutyadobozzal és fegyvertartóval. Az ára több mint 53 millió forintnyi összeg.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Fény az éjszakában
Több kiegészítő lámpával is ellátták, hogy a naplemente utáni vagy éppen a hajnali vadászat se jelentsen gondot

A világ egyik leghíresebb luxus terepjárója differenciálzárakkal, merev tengelyekkel, 4x4-es hajtással van megáldva, de van olyan elfoglaltság, amihez ezeknél a kimagasló erényeknél több kell. A vadászok például olyan ügyfélkörbe tartoznak, amelynek tagjai nem elégszenek meg az általánossal, különleges felszereltségre vágynak. Azon kívül, hogy az adott autó legyen strapabíró, bírja a saras, erdős területeket, nem árt, ha van a kutyának és a fegyvernek is megfelelő, biztonságos helye.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Strapabíró
A legnehezebb terepen is könnyedén elboldogul a Mercedes G 350 d Professional

A „Gruma Hunter” mindezt tudja. Az alapját egy Mercedes G 350 d Professional adja, a 2017-es modell futásteljesítménye 52500 kilométer, a gép ára pedig 53,3 millió forintnyi összeg. Összehasonlításképpen: a jelenlegi AMG G 63 újonnan kerül ennyibe...

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
2017-es
Az éjszakai bevetésre is abszolút felkészült, a sötétben kiválóan „látó” jármű annyiba kerül, mint egy vadonatúj G 63 AMG

A speciális Merciben nagy figyelmet fordítottak a részletekre és az átalakítási munkákra. A jármű elejében 3 literes, 245 lóerős motor dolgozik, a csúcsnyomatéka 600 Newtonméter. A 4x4-es kocsiban hétsebességes automataváltó végzi hibátlanul a feladatát. A komoly számok elegendőek ahhoz, hogy a G akár az erdőben vagy éppen a saras, hóval borított vidéken is megállja a helyét.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Jó erőben van
3 literes motor van az autóban, a 245 lóerős aggregát csúcsnyomatéka 600 Newtonméter

Ha esetleg mégis elakadna, az elejére szerelt csörlő remek szolgálatot tehet, kihúzza a gépet a csávából. A kiegészítő fényszórókkal és a LED-es munkalámpákkal ellátott G-osztály nyomtávszélesítésen esett át, extra nagy terepjáró gumiabroncsokat húztak a kerekeire, a lámpáit védőrács óvja a faágaktól és a bokroktól. A könnyen tisztítható üléshuzatokat kapó 350 d-t kutyaszállítóval és több tárolóval is felszerelték, például az elejtett vadnak is van külön helye.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Jól felszerelt
Csörlő segíti, ha bajba kerülne a terepen

A Mercedes üvegeit betörésvédő, hőszigetelő fóliázással látták el, a sivatagi homokszínű festés pedig felveszi a versenyt a kőfelverődésekkel és a karcolásokkal.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Vadászatra fel!
A sivatagi homokszínű autón nem látszanak meg a kavicsfelverődések és a faágak nyomai, az ablakaira pedig hővédő fólia került