Legfrissebb hírek ÚJ

Eldobjuk az agyunkat! Monster Truck lett a Rolls-Royce – Videó!

Eldobjuk az agyunkat! Monster Truck lett a Rolls-Royce – Videó!

Na, ez a Rolls-Royce a párját ritkítja! Merthogy a tulajdonosa – aki minden bizonnyal nem tudott már mit kezdeni a pénzével – összkerekes terepszörnnyé alakította, valódi Monster Truckot épített belőle. Nyilván, talált volna magának olcsóbb alapjárművet is, de mit tegyen, ha csak RR állt otthon a garázsban...

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Luxusjárgány
Minen bizonnyal a Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé adja az alapját

A 4x4-es Rolls-Royce szabadidő-autó, a Cullinan elbújhat szégyenében. Lehet, hogy a sivatagot is megjárták az SUV tesztelése közben, de ez a gépállat, ami most készült el, biztosan túltesz rajta.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Nem hétköznapi
Ööö... Kicsit átalakították a britek luxusautóját

És amit nagyon fontos leszögezni: nem replikáról van szó, tehát tényleg a brit luxusmárka egyik darabját alakították át. A Phantom Drophead Coupéra voksolunk, de a kisfilmben Ghostot mutatnak – bár a videó minősége nem éppen szuper, de a monstrum eredetinek tűnik. Egy biztos, ha előbb elkészül, szerepet kaphatott volna az új Mad Max filmben, a Fury Roadban.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Nagy lábon jár
Elképesztő, mekkora kerekeket pakoltak alá

Persze, azonnal felvetődik a kérdés: vajon, mi értelme volt ennek a konstrukciónak? Ahhoz, hogy valaki youtube sztár legyen, nem kell egy 380000 fontos, azaz 171 millió forintos kezdőárú luxusjárművet megsemmisíteni, megalázni.

A vad kinézete ellenére sajnos azt nem tudni, milyen off road képességekkel van ellátva, de minden bizonnyal lendületből áthajt a terepakadályokon a hatalmas kerekeivel.

 

Forrás: youtube