Legfrissebb hírek ÚJ

Félelmetes ragadozó: tízkerekű Ford F-150 T-rex!

Félelmetes ragadozó: tízkerekű Ford F-150 T-rex!

A Hennessey Perfrmance az összkerekes Ford F-150 átalakításával és a 6x6-os VelociRaptor megalkotásával már történelmet írt, de akadnak olyanok a földkerekségen, akik még többre vágynak. Megszületett a 10x10-es Tyrannosaurus, a világ legbrutálisabb guruló terepragadozója.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Hatkerekű vadállat
A Hennessey Performance építette meg a 6x6-os VelociRaptort. Van olyan, akinek ez sem elég...

Vitathatatlan, tíz kerékkel könnyebb tapadást találni, mint hattal. Ugyanakkor nem valószínű, hogy szükség lenne rájuk, de ha valakinek ez tetszik, a lelke rajta. Lehet, a tervező megirigyelte a „nyolclábú” terepjárókat és túl akart rajtuk tenni.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Félelmetes
A háromtengelyes hardcore pickup is durva vas, gondoljunk csak bele, mire lehet(ne) képes a tízkerekű szörnyeteg

Egyelőre csak vizuálisan, számítógépen épült meg a T-rex, amely nagyjából feltartóztathatatlannak tűnik. A hadsereg zöld színű festését megkapó vasszörnyeteg nem ismer(het) lehetetlent, nem foglalkozik olyan kicsinyes dolgokkal, mint természeti akadály, mindenen átgázol(hat).

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Szörnyszülött
Nincs akadály, amely feltartóztathatná. Brutális óriás, nem ismer kegyelmet

Az „ÜberRaptor” öt tengelyt kapott, valódi rémálomnak tűnik, az égiek mentsenek meg attól, hogy egyszer megszülessen és összefussunk vele. Pontosabban, azért egyszer csak győzedelmeskedne a kíváncsiságunk és szívesen kipróbálnánk...