Legfrissebb hírek ÚJ

Félelmetes, szörnyeteg Bentley SUV épül – Galéria!

Félelmetes, szörnyeteg Bentley SUV épül – Galéria!

Brutális, eszement, egyben félelmetes Bentley Bentayga van születőben. Az összkerekes luxus szabadidő-autóból a Bengala Automotive Design pokoli modellt kreált, amely inkább hasonlít egy harckocsihoz, mintsem SUV-hoz.

Átalakítva
Valamikor Bentley Bentayga volt, de immáron a diszkós SUV hardcore off rodernek néz ki
Forrás: Bengala Automotive Design

A spanyol székhelyű vállalat Bentley Bentayga Bengalának keresztelte el a szörnyszülöttet. Ránéz az ember, és rögtön világvége hangulata lesz. Elkezd motoszkálni a gondolat a fejében, hogy jön az apokalipszis és muszáj felkészülni rá.

Terepjárásra hangolva
Iszonyatos szélesítést és hasmagasság-emelést kapott
Forrás: Bengala Automotive Design

Az autó elején komoly gallytörő kapott helyet, de ez még nem volt elég, egy hatalmas fémcsövet is beiktattak a szakemberek. Jó meglátás, hátha egy ház kerül az útjába, amelyen muszáj átmennie... Feltűnő a hasmagassága a vasnak, olyan futóművet és kerekeket pakoltak alá, amelyekkel alaposan megnövekedett a földtől mért távolság.

Megerősítve
Az elejét úgy variálták át, hogy a házfalon is áttörje magát a jármű
Forrás: Bengala Automotive Design

A csillivilli diszkós SUV valódi terepjáró lett, a zorall megjelenést az iszonyatos szélesítések és az oldalra kivezetett kipufogócsövek csak erősítik. Látványelemnek sem utolsó a tetőre szerelt LED-es lámpasor, a hátsó lökhárítóhoz is kapcsolódik egy acélcső, a hátsó ablakra pedig redőny került.

Van ellenfele?
Nagyon durva lett, ránézésre elpusztíthatatlan a vas
Forrás: Bengala Automotive Design

Azt nem tudni, hogy milyen motor dolgozik az elejében és az árazásról sem érkezett információ, de az biztos, hogy mindössze tizenöt darab készül belőle. Mindegyik a vevő igényei szerint lesz összerakva – vagyis a külső változtatások és a beltér kialakítása is ízlésfüggő.

Limitált
Mindössze tizenöt darab készül belőle
Forrás: Bengala Automotive Design