Legfrissebb hírek ÚJ

Havas móka: télen is lehet csapatni – Videók!

Havas móka: télen is lehet csapatni – Videók!

Azért, mert néhol már beköszöntött a tél, nem áll meg az élet. A terepezést kedvelők a hóban, a farkasordító hidegben, a repkedő mínuszok közepette is megtalálják a módját, hogy jól szórakozzanak. Mutatunk néhány elképesztő videót, érdemes megnézni mindegyiket.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Havas kaland
A Mercedes Unimogot arra találták ki, hogy a legextrémebb helyzetekben is képes legyen a munkavégzésre

Extrém terepjárás? Akik eddig azt hitték, hogy komoly kalandokban volt részük, valószínűleg most egy kicsit átértékelik az eddigi csapatásaikat. A helyszín Oroszország, a főszereplő pedig egy UAZ. Csak az a kérdés, mi a fenét csinált volna a sofőr, ha úgy komolyabban elakad ezen az elhagyatott területen?!

A hómunkások a teherautó elejére szerelt lapáttal tisztítják meg az utakat, de nem mindenkinek van szüksége célszerszámra. Elég, ha akad a kéznél egy összkerekes terepjáró, s már mehetünk is bele a méteres hófalba...

A Mercedes Unimog a világ egyik legjobb terepképességekkel megáldott teherautója, valódi hardcore jármű, amely a legdurvább helyzetekben sem vall szégyent. Mondjuk, a havas-jeges pusztaságban, kövek és sziklák között.

 

 

Forrás: youtube