Legfrissebb hírek ÚJ

Kirándul az amerikai: igáslóból hardcore terep lakóbusz – Galéria!

Kirándul az amerikai: igáslóból hardcore terep lakóbusz – Galéria!

Igáslóból terep lakóbusz. A 15 tonnás vontatókapacitással bíró összkerekes Ram 5500-ból expedíciós jármű lett, az „Adventure Truck” a legextrémebb helyszínekre is elszállítja a benne ülőket. A világ vége, a poklon át vezető út sem lehet akadály...

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Nagyvad
Közel 8 méter hosszú, 2,3 m széles és 2,4 m magas

Az alapból is több mint 6 méter hosszú és elég vaskos gép további 5 hüvelykes emelést kapott, így a teljes magassága 2,4 méter. A vezetőfülke természetesen lépcsőn (háromfokos, elektromosan behúzható) közelíthető meg – a „lakáson” kívül a Ram teljes méretű pótkereket, valamint rendkívül strapabíró tetőcsomagtartót is kapott.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Kényelmes
Kétszemélyes ágy van a guruló lakásban

A jármű teljes hossza elérheti a 7,9 métert is, a szélessége 2,3 m. Maga a test újrahasznosított, környezetbarát, könnyű és tartós, üvegszálas kompozit anyagból készült, az elemek közötti réseket speciális habbal töltötték fel, így rendkívül jó a hőszigetelő hatásfoka.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Környezetkímélő
Napelemek vannak a tetején

A monstrumot 6,7 literes, Cummins turbódízel erőforrás mozgatja, a motor 385 lóerős, a topnyomatéka pedig 1220 Newtonméter. Az üzemanyagtartálya 100 literes. A Fox Performance terepjárásra alkalmas futóművel, AEV első lökhárítóval, Goodyear G275 335/80R20 abroncsokkal, AEV 16.500 csörlővel és AEV snorkellel ellátott masina napenergia panelei 650 W-osak.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Étkező
Remekül felszerelt, minden igényt kielégítő konyha szolgálja ki az utasokat

A felszereltségébe konyha (fagyasztós hűtőszekrény, indukciós főzőlap, rozsdamentes acél mosogató), fürdőszoba (zuhanyzó, WC), 92 literes ivóvíz- és szennyvíztartály, nappali (kétszemélyes ággyal), valamint rengeteg tároló, szekrény, energiatakarékos LED-es világítás tartozik.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
6,7 literes, turbódízel motor
A Cummins aggregát, amely az elejében dolgozik, 385 lóerős, a topnyomatéka 1220 Newtonméter