Legfrissebb hírek ÚJ

Lada és Zsiguli: állják a sarat – Videók!

Lada és Zsiguli: állják a sarat – Videók!

A szovjet/orosz AvtoVAZ járműgyártó történelmet írt a Lada személyautókkal, amelyek egyszerűségük és strapabíróságuk miatt váltak az egykori szocialista blokk kedvenceivé. Még most is legendákat mesélnek a „problémamegoldó képességeikről” – ezek a videók bizonyítékként szolgálnak. A csapatások kedvelőinek egyszerűen muszáj megnézniük a kisfilmeket.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Kikapcsolódás
Az erdőket így is lehet járni...

Az összkerekes Niva amolyan szovjet válaszlépés volt a hetvenes esztendőkben az agyonsztárolt nyugati, imperialista terepjárókra. A „vörösök” G Mercedes és Jeep alternatívája állta és állja is a sarat – a szó legszorosabb értelmében, elég csak megnézni ezt a rövid szösszenetet.

A friss levegő jót tesz az embernek, kicsit kitisztítja az agyat, ha tehetjük, menjünk minél többet a természetbe. Az erdőjárás például kifejezetten kellemes időtöltés – főleg egy 4x4-es Ladával. Ott aztán kedvünkre hancúrozhatunk.

A szovjet belső piacra Zsiguliként gyártott AvtoVAZ ugyan nem összkerékhajtású volt, de azért megérdemli, hogy bekerüljön az összeállításunkba. Amolyan retrofíling következik: így tolja a „Zsiga” a dagonyában!

 

 

 

Forrás: youtube