Legfrissebb hírek ÚJ

Nagyon állat lett a Jeep Wrangler hardcore változata

Nagyon állat lett a Jeep Wrangler hardcore változata

Az amerikai márka rajongóinak annyira bejött ez a vas, hogy elkészült belőle a következő kiadás. Nagyon ütős az extrém terepre szánt járgány.


Forrás: Jeep

A Jeep és a Mopar már régóta együttműködik a piacon, így aztán hibátlan konstrukciókat hoznak össze közösen. Most a Wrangler Unlimited High Altitude 2. kiadása lett olyan vas, amelyről a terepjárás szerelmesei közül garantáltan nagyon sokan álmodnak. Hiszen egyszerre dögös és ütős is.


Forrás: Jeep

Természetesen a futóművet tovább finomhangolták. Profi versenyfelfüggesztések vannak beszerelve és egy jó tízcentis emelés is beköszönt. Persze erről a 20 colos felnik is gondoskodnak, amelyekre terepgumikat húztak. A hátsó differenciál zárható.


Forrás: Jeep

A motorházban egy 3,5 literes V6-os motor dolgozik, amelynek 345 lóerő a csúcsteljesítménye. Ehhez egy nyolcsebességes automata váltó csatlakozik az összkerekes hajtásláncban. Felárért turbós változatot is lehet kérni.


Forrás: Jeep

Előre felpattintottak egy masszív csörlőtokos lökhárítót és a haspáncél sem maradt le a technika óvása érdekében. A lámpák pedig LED-esek, az utastérben pedig sárálló a kárpitozás, valamint egy 8,4 hüvelykes nagyobbított képernyő van az infotainmenthez.