Legfrissebb hírek ÚJ

Terep akadályverseny hat keréken – Videók!

Terep akadályverseny hat keréken – Videók!

Lehet két kerékkel több? Persze, így még komolyabb élmény a terepezés, az off roadozás vagy éppen a munkavégzés! Az összeállításunkban brutális környezetben bizonyíthatnak a 6x6-os járművek, van itt minden kérem szépen, gödör, kő és szikla, valamint sár, dagonya. A száj tátva marad a videók megtekintése közben, az tuti!

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
6x6
Egy ZIL verseny közben. Strapabíró vas, az egyszer biztos!

A szovjet/orosz teherautó-gyártás egyik csodája a ZIL. Már alapból egészen elképesztő képességekkel bír, tényleg arra készült, hogy a legextrémebb környezetben is elboldoguljon. És az teljesen mindegy, hogy mondjuk a hetvenes években készült a jármű és már alaposan benne van a korban. Ha az élet úgy hozza, farönkökkel megpakolt platóval az erdőn is átvág, a mocsárvidék sem tartja fel.

Maradjunk a márkánál és a hatkerekes változatnál. Melózni nagyon tud a ZIL, de akkor is pörög, ha elkapja a versenyláz a tulajdonosát. Off roadozáshoz is tökéletesen alkalmas, a terepakadály-futamokon szintén nagy hasznát veheti az ember a kimagasló és lenyűgöző tulajdonságainak. Hiába, Made in CCCP...

És akkor menjünk át egy másik földrészre, Európából utazzunk Ausztráliába. Arrafelé (is) nagy respektje van a Toyota Land Cruisereknek, s a kontinensnyi országban bizony szeretik fokozni az élvezeteket. Az úttalan utakon nagy hasznát veszik a hatkerekű modelleknek és bizony a japánok hardcore terepjáróját is zokszó nélkül megtoldják plusz két „lábbal”. Nem is gond a számára felkapaszkodni a meredek, sziklás, a természet vájta csapáson a senki földjén.

 

Forrás: youtube