Legfrissebb hírek ÚJ

Toyota hardcore pickup, a zombiháború idejére – Galéria és Videók!

Toyota hardcore pickup, a zombiháború idejére – Galéria és Videók!

A Toyota messze földön híres a kőkemény, hardcore igénybevételre alkalmas teherautóiról. Az összkerekes Tundra a brutális vasak közé tartozik, főleg akkor, ha komoly átalakításon esett át és most úgy fest, mintha a zombiapokalipszisre készülne a tulajdonosa.

Képgaléria megtekintése (27 db kép)
Brutális vas
Nincs az a terepakadály, amely feltartóztathatná

A Brad Pitt főszereplésével forgatott „Z világháború” című film óta tudjuk, hogy az élőhalottak ellen csak kőkemény járművekkel és fegyverekkel lehet harcolni. Akinek speciális Tundrája van, az bizony felkészült a legrosszabbra. Ráadásul árverésre is bocsátották ezt az exkluzív autót, 40 ezer dollár, azaz 16 millió forint volt a kikiáltási ára.

Az erősen módosított pickup 2013-ban épült. A katonai festést kapó gép vadráccsal, elöl és hátul különleges lökhárítóval, csörlővel van ellátva. A speciális kovácsoltvas felnijein Toyo Open Country M/T abroncsok feszülnek. ARB snorkel és LED-es, nagy teljesítményű kiegészítő fényszórók teszik izgalmasabbá a modellt.

Képgaléria megtekintése (27 db kép)
Elpusztíthatatlan
Mintha a tulajdonosa a világvégére készülne

A terepmunkára szánt légrugós felfüggesztése hét hüvelykes emelést tett lehetővé, a tetejére pedig túlméretezett csomagtartó került. A belterét sem hanyagolták el. Az első ülések elektromosan, sokféleképpen állíthatóak, a JBL hangrendszerhez 12 hangszóró kapcsolódik.

A jármű elejében 5,7 literes, V8-as motor dolgozik, a csúcsteljesítménye 381 lóerő, a topnyomatéka pedig 543 Newtonméter.

Képgaléria megtekintése (27 db kép)
Lehet rá számítani
Tágas, jól pakolható és kényelmes a 381 lovas, akár hosszabb expedíciókra is alkalmas Toyota Tundra

 

Forrás: youtube