Legfrissebb hírek ÚJ

Balkáni barangolásra csábít a GTA

Balkáni barangolásra csábít a GTA

Folytatódik a General Tire Adventures nemzetközi túrája, a vállalkozó szellemű tereplovagok augusztusban Boszniába és Montenegróba mennek, hogy a vadregényes tájakat négy keréken járják be.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: General Tire Trophy

Mivel a szervezés mindig kiváló, csak ajánlani tudjuk a közös csapatást a brigáddal. A hangulat fergeteges, az élmény garantáltan felejthetetlen, nyári vakációnak tökéletes választás.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: General Tire Trophy

„A program időpontja: augusztus 14-22. / Bosznia-Montenegró (utána egy fakultatív Albánia is akár... Boszniában a Sutjeska Nemzeti Park, míg Montenegróban a Durmitor illetve a Prokletije nemzeti parkokat fedezzük fel, egyedülálló természeti látnivalókat ígérünk. Ugyebár a nyári Adventures az egy sátrazós-vadkempinges program, de most kivételt teszünk és gondolunk azokra is, akik inkább egy szilárd anyagokból felépített épületben szeretnék álomra hajtani a fejüket, így a két fajta szállástípus kedvetekre variálható” – írta a csapat közösségi oldalán a főszervező Benedek Laci.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: General Tire Trophy

„Ami a lényeg: kimondottan természetközeli estéket tervezünk, közös főzőcskézéssel, bandázással, tábortűzzel és az elmaradhatatlan szalonnasütő versennyel! (fontos info: aki a tábortűz mellett  ittasan rákezd az Ohályó című balladára vagy zacskós levest hoz magával az reppen! Kedvcsinálóként pár fotó az elmúlt évekből, a részletekkel keressetek személyesen! Üdv, Benedek Laci” – tette hozzá.

Közben a pályaírás már zajlik erről érdemes megnézni a fenti videót. Bővebb infó a General Tire Trophy Facebook-oldalán.