Legfrissebb hírek ÚJ

A legextrémebb terep a pályája: Toyota Land Cruiser GRJ76 Signature a Sandlandertől, azonnal, raktárról

A legextrémebb terep a pályája: Toyota Land Cruiser GRJ76 Signature a Sandlandertől, azonnal, raktárról

Minden benne van, amire szükség lehet a terepes autós túrák, a kiruccanások alatt, az aszfaltutak unalmas világának elhagyása közben. Ugyanakkor hiányzik mindaz belőle, ami nem a funkciót, azaz a kimagasló off road képességet szolgálja. Összkerekes Toyota Land Cruiser GRJ76 Signature a Sandlandertől, azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Igazi off roader
A Toyota Land Cruiser GRJ76 Signature 40 miliméteres emelést, erősített hajtásláncot, első és hátsó differenciálzárat, snorkelt és csörlőt is kapott
Forrás: Sandlander

Az igáslónak, kalandornak, expedíciós járműnek is kiváló 7-es sorozat példányai komoly „játékerőt” képviselnek, nemhiába vetik be a modelleket ENSZ missziókban, vagy békefenntartó küldetések helyszínein. A limitált szériás „Signature” kiadás leegyszerűsíti a választást, minden megtalálható benne, ami a „túléléshez” kell.

Az LC motortere 3956 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős benzines aggregátot rejt. Az elnyűhetetlen technika aranyat ér, de önmagában kevés lenne, ezért az alapos japánok első és hátsó differenciálzárral, csörlővel, snorkellel, a civilizált területektől távolabb eső, hosszabb túrák biztonságos kivitelezéséhez nagyobb üzemanyagtartállyal látták el a Toyotát.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Hosszabb utazásokra is alkalmas
Az antibakteriális, rendkívül strapabíró plüsskárpitozású terepjáró hátsó üléssora is tágas, kényelmes
Forrás: Sandlander

Mivel megkapta a Heavy Duty csomagot, a gyári alapkiadáshoz képest 40 milliméterrel növelték a rugóútját, a hasmagasságát, és erősített hajtáslánccal gurult az utcára. Az erősített könnyűfém keréktárcsái abszolút támogatják a műutak elhagyását, megnövelt hatékonyságú a hő- és a hangszigetelés, előre 3,5 tonna teherbírású vonószem, hátulra 3,5 tonna teherbírású vonófej került.

A krómcsomagos Land Cruiserben emelt kapacitású a légkondicionálás, a hűtő- és fűtőkapacitás, elöl és hátul színezett, speciális, háromrétegű, UV-szűrős az üvegezés. Az első lökhárító erősített ütközésvédelemmel és csörlőtálcával, a hátsó fellépővel rendelkezik, de van kavics és kőfelverődés elleni védelem, valamint sárvédő szélesítés is.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Komfortos
Emelt kapacitású a légkondicionáló-, a hűtő- és fűtőrendszere, a kesztyűtartója hűthető és fűthető, az üvegezése háromrétegű, UV-szűrős
Forrás: Sandlander

 

Az antibakteriális plüsskárpitozása rendkívül strapabíró, ellenáll az igénybevételnek. A kormányoszlop állítható, a kesztyűtartó hűthető és fűthető, az ablakok elöl és hátul is elektromosan mozgathatóak, de a felszereltség része a központi zár és az FM/AM CD-s rádió is. A biztonságról blokkolásgátló, oldalsó ütközésvédelem, vezető- és utasoldali légzsák, menetstabilizáló, keréknyomás-figyelő, fékerőelosztó és fékrásegítő, hegymenet indítássegítő gondoskodik.

A vadonatúj, nullkilométeres Toyota Land Cruiser GRJ76 Signature arra született, hogy a legextrémebb körülmények között is a legnagyobb biztonságban elvigye a benne ülőket A pontból B-be. Remek lehetőség arra, hogy valaki egy hardcore off road képességű terepjáróba üljön – megvásárlásakor az áfa visszaigényelhető, de a Sandlander a finanszírozásban, az ügyintézésben is segít. Amennyiben további információkra lenne szüksége, lefoglalózná, megvásárolná a 4x4-es autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Rendkívüli
A 4 literes, 272 lóerős benzinmotorja és az ötsebességes manuális váltója is precíz, strapabíró, megbízható, az összkereékhajtási-rendszere pedig világszínvonalú
Forrás: Sandlander