Legfrissebb hírek ÚJ

Belekódolták a kalandvágyat: kikezdhetetlen, ellenálló Toyota Land Cruiser GRJ78 LX V6 azonnal megvásárolható a Sandlandernél

Belekódolták a kalandvágyat: kikezdhetetlen, ellenálló Toyota Land Cruiser GRJ78 LX V6 azonnal megvásárolható a Sandlandernél

Mocsár- és erdőjárók, sivatagi vándorok, off roados zötykölődést kedvelők figyelem! A Sandlander valódi túlélőt kínál megvételre: a 272 lóerős, összkerekes Toyota Land Cruiser GRJ78 LX V6 az elnyűhetetlen kategória kiemelkedő példánya, arra született, hogy a legextrémebb környezetben is hű legyen a benne ülőkhöz, a legdurvább terepen se jöjjön zavarba.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete a háborús övezetekben, a békemissziós, humanitárius akcióiban szinte csak és kizárólag 7-es Land Cruisereket használ. És ez cseppet sem a véletlen műve. Merthogy az LC 1984-ben bemutatott sorozatának darabjai a legkietlenebb területeken, a legnagyobb forróságban vagy éppen a farkasordító hidegben, a műútmentes, a civilizált(abb) területeken túli vidékeken is simán elboldogulnak. A GRJ78 LX V6 abszolút ennek a kategóriának az elismert tagja.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
A legextrémebb területekre
40 milliméteres rugóút és hasmagasság emelést, első és hátsó differenciázárat, snorkelt és erősített hajtásláncot is kapott

A 2022. novemberi, fehér színű autót 3956 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős motor juttatja el egyik pontból a másikba. Az aggregát ötfokozatú, rendkívül megbízható manuális váltóval és 4x4-es hajtással van megtámogatva. A strapabíró alaphoz a japán márka Heavy Duty csomagja társul, vagyis a GRJ78 hajtáslánca erősített, valamint gyárilag megkapta a 40 milliméteres rugóút- és hasmagasság-emelést. A felsoroltakhoz vegyük hozzá az első és a hátsó differenciálzárat, illetve a snorkelt, így rögtön érthetővé válik a bevezetőben említett „túlélő” jelző.

A könnyűfém keréktárcsát, 225/90 R16-os gumiabroncsokat, fényezett, csörlőtokos első, és fellépővel ellátott hátsó lökhárítót kapott modell kavics és kőfelverődés elleni védelemmel, UV-szűrős, speciális, háromrétegű üvegezéssel rendelkezik. Ahogy nem hiányozhat a felszereltségből a krómcsomag, a komfort oldalfellépő, az oldalajtó ütközésvédő panel, a 3,5 tonna teherbírású első vonószem és a hátsó Military vonófej.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Kalandor, túlélő
Tágas beltér, minden a funkcionalitásnak van alárendelve

A kocsiban helyet foglalók biztonsága sem került háttérbe, hiszen van poroltó, blokkolásgátló, fékerőelosztó, fékrásegítő, kitörésgátló, intelligens kipörgésgátló, vezető- és utasoldali légzsák, valamint hegymenetindulást segítő rendszer is. Aztán a ködlámpás, a hátsó ajtóra szerelt pótkerékkel (zárható) rendelkező Land Cruiserben emelt kapacitású a légkondicionáló, a hűtő- és a fűtőrendszer, valamint a kormányszervo-szivattyú, hűthető és fűthető a kesztyűtartó.

Fontos megemlíteni, hogy a strapabíró plüsskárpit kiemelkedően jól bírja az igénybevételt, nem mellékesen a kormányoszlop négy irányban állítható, s kapott navigáció előkészítést (Wi-Fi, Bluetooth), USB gyorstöltőt, valamint FM/AM, CD-s, MP3, USB és AUX kompatibilis rádiót is a jármű.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Elnyűhetetlen
A 2022. novemberi, fehér színű autóban 3956 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős motor dolgozik, az aggregáthoz ötfokozatú, rendkívül megbízható manuális váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik

A kimagasló terepképességgel büszkélkedő, extrém bevetésre készült Toyota Land Cruiser GRJ78 LX V6 várakozási idő nélkül, raktárról, azonnal elvihető. A megvásárláskor az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a Sandlander az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná a hardcore modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.