Legfrissebb hírek ÚJ

ENSZ-nek készült terepes igásló: két darab fehér színű, megerősített Toyota Land Cruiser GRJ78 UN a Sandlandertől

ENSZ-nek készült terepes igásló: két darab fehér színű, megerősített Toyota Land Cruiser GRJ78 UN a Sandlandertől

Az Egyesült Nemzetek Szervezete részére készült GRJ76-osok után most két darab, GRJ78-as, speciális Toyota Land Cruiser került eladósorba a Sandlandernél. Az alaposan megerősített, összkerekes, 252 lóerős, fehér színű modellek a legextrémebb terep-igénybevételhez lettek igazítva.

A magyar manufaktúra azok után, hogy öt példányt megkaparintott az Egyesült Nemzetek Szervezete által rendelt, kimagasló terepképességgel bíró GRJ76-osból, most sikerült bővíteni a palettát. Továbbra is áll az ajánlat, rendkívül kedvező áron megvásárolhatóak az LC-k.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Számíthat rá
Az ENSZ-nek készült Toyota Land Cruiser GRJ78 UN tágas, strapabíró és hardcore terepen is elboldogul

A GRJ78-asban is 4 literes, V6-os benzinmotor dolgozik, a csúcsteljesítmény 252 lóerő, a topnyomaték pedig 445 Newtonméter. A technikához gyárilag módosított végáttétellel rendelkező ötsebességes manuális váltó kapcsolódik – a jármű maximális sebessége így eléri a 185 kilométer/órát. Az autót nem mellékesen az A, a B, a C és a D oszlopnál is megerősítették, ezáltal védelmet nyújtva a benne helyet foglalóknak egy esetleges borulásnál vagy balesetnél.

A vadonatúj, nulla kilométeres, humanitárius célokra készült ENSZ-modellek egyértelmű jellemzője a végtelen megbízhatóság. Ennek érdekében az alapkiadáshoz képest megnövelt a hűtő- és a fűtőkapacitás, dupla, azaz 90, plusz 90 literes az üzemanyagtartály, s három darab előszűrővel rendelkezik a benzines rendszer, hogy a civilizált területektől messze eső helyeken, a legrosszabb minőségű „naftával” is gond nélkül működőképes maradjon.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Toyota minőség
A 4 literes, V6-os benzinmotorja 252 lóerős, a topnyomaték 445 Newtonméter. Három darab előszűrővel rendelkezik a benzines rendszer, hogy a legrosszabb minőségű üzemanyaggal is gond nélkül eljárjon

A háromszemélyes személy- vagy háromszemélyes tehergépkocsiként forgalomba helyezhető fehér színű Toyoták első és hátsó hídjának az acélteste erősített, ahogy az alváz és az acél keréktárcsák. Továbbá a felszereltség része a hővédő üvegezés, az elektromos ablakemelés, az elektromos oldalsó tükörállítás, a klíma, valamint a rádió előkészítés.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Rendkívül ellenálló
Az összkerekes terepjáróban az alapkiadáshoz képest megnövelt a hűtő- és a fűtőkapacitás, dupla, azaz 90, plusz 90 literes az üzemanyagtartály, az első és hátsó hídjának az acélteste erősített, ahogy az alváz és az acél keréktárcsaszett is

A 7-es szériához elérhető összes vezetőtámogató rendszerrel ellátták, ahogy nem maradhatott le róla a 3,5 tonna teherbírású, a katonai szabványnak megfelelő vonófej és vonószem sem. Összesen tehát két fehér színű Toyota Land Cruiser GRJ78 UN elérhető a Sandlandernél, ezek azonnal, raktárról elvihetőek. További információkért, részletekért érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.