Legfrissebb hírek ÚJ

Exkluzív ajánlat! Kivételes, TRD Toyota Land Cruiser GRJ71 és GRJ76-os terepjárók a Sandlandertől

Exkluzív ajánlat! Kivételes, TRD Toyota Land Cruiser GRJ71 és GRJ76-os terepjárók a Sandlandertől

Ünnepi hangulat a Sandlandernél. A karácsony közeledtével exkluzív kiadású, limitált szériás, nullkilométeres Toyota Land Cruiserek várják gazdáikat a hernádi manufaktúránál. Az LC születésének 70. évfordulóját emlékezetessé tevő, speciális TRD-s GRJ71-es és 76-os összkerekes modellek kerültek eladósorba – a készlet erejéig. Ne hagyja ki, talán vissza nem térő lehetőségről van szó.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Különleges bánásmód
A Toyota speciális részlegében, a TRD szakemberei készítették fel a Land Cruiser GRJ71-es és GRJ76-os modelleket

A japán vállalat a speciális részlegével, a Toyota Racing Developmenttel karöltve 700 darab, nem mindennapi 7-es szériás Land Cruiserrel ajándékozza meg a világot: 350-350 db GRJ71-es és GRJ76-os terepjáróval. Ezen ritkaságokból jutott el a Sandlanderhez a 71-esből kettő, a 76-osból három példány, amelyek még a karácsony előtt átvehetőek lesznek a magyar manufaktúránál.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Limitált széria
Mindössze 350-350 darab készült a jubileumi terepjárókból, ezek közül a Sandlandernél most elérhető a GRJ71-esből kettő, a GRJ76-osból három db.

Az autókban 4 literes, V6-os, a TRD motorvezérlőjével felvértezett 295 lóerős (465 newtonméteres csúcsnyomatékot ad le) szívóbenzin motor dolgozik. Tegyük hozzá, a lehető legnagyobb precizitással, ugyanis a technika a strapabíróságáról, a megfelelő szervizelés esetén az elnyűhetetlenségéről is ismert. Képes kiszolgálni egy egész emberöltőt, ráadásul akár extrém igénybevétel mellett. A bézs festést kapó, kávészínű beltérrel csábító járműveket ellátták a 7-es kivitel összes elérhető komfort és off road extrájával.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Megbízható, strapabíró, elnyűhetetlen
4 literes, V6-os szívóbenzin motor került az autókba: a TRD-s motorvezérlővel ellátott aggregát 295 lóerős, a csúcsnyomatéka 465 Newtonméter

Így a Land Cruiserek hűthető és fűthető kesztyűtartóval, több légzsákkal, navigációval, négy irányban állítható kormányoszloppal, központi zárral, elektromos ablakmozgatással, JBL hangrendszerrel, nagyobb hatásfokú hang- és hőszigeteléssel, valamint három rétegű hővédő üvegezéssel is rendelkeznek. Ráadásul a hibaforrásokat leredukálandó, nincsenek telepakolva felesleges elektronikai kütyükkel, ezek a modellek még jó értelemben véve klasszikus erényekkel bírnak. Példának okáért, tökéletesen alkalmazkodnak a modern forgalmi rendhez, nincsenek leszabályozva, alapból a végsebességük 185 kilométer/óra.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
A TRD név kötelez
A bézs festést kapó, kávészínű beltérrel ellátott járműveket ellátták a 7-es kivitel összes elérhető komfort és off road extrájával. A mindennapos használatra ugyanúgy megfelel, mint a hosszabb utazásokra, expedíciók bevállalására

Az ötsebességes manuális váltóval és kapcsolható 4x4-gyel ellátott Toyoták a jég hátán (a sivatagban, a mocsaras, saras, sziklás környezetben) is megélnek. A szó legszorosabb értelmében, hiszen a gyárilag is kimagasló terepképességen sikerült javítani. A TRD-s kocsikat megnövelt hűtő és fűtőkapacitással, erősített hajtáslánccal, gyári csörlővel (Denso), snorkellel, valamint első és hátsó 100 százalékosan zárható differenciálművel szerelték fel. A sorszámozott LC-k hátsó tárcsaféket kaptak és az alapkiadásnál jóval nagyobb első fékhatással bírnak. A megjelenésüket pedig alaposan feldobják a kovácsolt magnézium-alumínium ötvözetű keréktárcsák és a metálszürkére fényesített sárvédő szélesítések.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Terepre velük!
A Sandlandernél karácsonyig átvehető Toyotákat megnövelt hűtő és fűtőkapacitással, erősített hajtáslánccal, gyári csörlővel (Denso), snorkellel, valamint első és hátsó 100 százalékosan zárható differenciálművel szerelték fel

Az, hogy mindössze 700 darab (350/350) készült belőlük, eleve garantálja, sőt tovább növeli az értékállóságukat ezeknek a modelleknek. A TRD-s, jubileumi különlegességek most a Sandlandernél is elérhetőek, de értelemszerűen csak korlátozott számban: a GRJ71-esből kettő, a GRJ76-osból három db. Amennyiben további információkra, részletekre kíváncsi, érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.