Legfrissebb hírek ÚJ

Extrém terepen járás kimagasló kényelemben: Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Anniversary a Sandlandertől

Extrém terepen járás kimagasló kényelemben: Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Anniversary a Sandlandertől

Ünnepi kiadás, ünnepi ajánlat. A Sandlander különleges Toyota Land Cruisert kínál: az első és hátsó differenciálzárral, csörlővel, snorkellel ellátott összkerekes GRJ76 V6 70th Anniversary kiemelkedő felszereltséggel és extrém terepjáró képességgel rendelkezik. Az utolsó darab a magyar manufaktúránál, az ára 31 990 000 forint, s ami cseppet sem mindegy, azonnal, raktárról elvihető.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Lenyűgöző
Az ötsebességes manuális váltóhoz felező is kapcsolódik. A kesztyűtartó hűthető és fűthető, a belteret feldobja a fa és a bőr díszítés
Forrás: Sandlander

Az első pillantásra egyértelmű, hogy azonnal kitűnik a tömegből. A bézs színű, a Szahara homokját idéző festést kapó autó egyedi hűtőráccsal rendelkezik, a motorháztető elején klasszikus, ikonikus Toyota embléma ágaskodik. Az első fényszórói fekete hátteret kaptak, s még feltűnőbbé teszi a fekete sárvédőív-szélesítés, a komfort oldalfellépő, valamint a gyári 16-os könnyűfém keréktárcsaszett.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Mindent befogad
Hatalmas a csomagtér, a hosszabb utazásokhoz, túrákhoz, extrém kalandokhoz szükséges felszerelés is bőven elfér benne
Forrás: Sandlander

A motortérben 3986 köbcentiméteres, V6-os, 231 lóerős benzines aggregát dolgozik, a technikához ötsebességes manuális váltó, felező és 4x4-es hajtás kapcsolódik. Ahogy fentebb már említettük az első és a hátsó differenciálzár, a snorkel, valamint a Toyota Denso csörlő is a felszereltség része, a hátsó ajtóra szerelt pótkerék pedig hozzájárul a tökéletes egyensúlyhoz, valamint a tökéletes terepképességhez.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Bőven van hely
A Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Anniversary hátsó üléssora is maximális kényelmet nyújt
Forrás: Sandlander

A tökéletességére jellemző, hogy emelt kapacitású a hűtő- és a fűtő, valamint a légkondicionáló-rendszere. Ellátták kavics és kőfelverődés elleni védelemmel, oldalajtó ütközésvédő panellel.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Egyedi
Konyakszínű szintetikusbőr kárpitozással rendelkezik a jármű
Forrás: Sandlander

Aki esetleg úgy gondolja, szeretné személyre szabni a járművet, opcionálisan rendelhető még hozzá a 7-es szériához elérhető összes off road kiegészítő. Így a Sandlandernél vásárolható például 3,5 tonna teherbírású vonóhorog, haspáncél vagy akár gyári alumínium tetőcsomagtartó.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Feltűnő
A Szahara homokját idéző festést kapó autó egyedi hűtőráccsal rendelkezik, a motorháztető elején klasszikus, ikonikus Toyota embléma ágaskodik. Az első fényszórói fekete hátteret kaptak, s még feltűnőbbé teszi a gépet a fekete sárvédőív-szélesítés
Forrás: Sandlander

A 265/70 R16-os gumiabroncsokat kapó LC 3,5 tonna teherbírású első vonószemmel és hátsó vonófejjel, valamint abroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel rendelkezik. A komfortérzetet növeli a speciális, háromrétegű, hővédős, UV-szűrős üvegezés, a kényelemhez hozzájárul az elektromos ablakemelés, valamint a távirányítós centrálzár. A hosszabb utazásoknál remekül jön a hűthető/fűthető kesztyűtartó.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Különleges
A Toyota 1951-ben dobta piacra a Land Cruisert. A 70th Anniversary kiadás a „születés” hetvenedik évfordulóját ünnepli
Forrás: Sandlander

A Land Cruiser konyakszínű szintetikusbőr kárpitozással rendelkezik, de egyedi a bőrdíszítésű kormány- és a kormányoszlop borítás, valamint a fabetét. Mindezeken felül van blokkolásgátló, menetstabilizáló-rendszer, kitörésgátó, intelligens kipörgésgátló, fékerőelosztó, fékrásegítő, hegymenetindulás segítő, vezető- és utasoldali légzsák, valamint tolatókamera. No meg FM/AM rádió (CD, MP3, USB, AUX).

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Utolsó darab a Sandlandernél
Az első és hátsó differenciálzárral, snorkellel, Toyota Denso csörlővel felszerelt autó ára 31 990 00 forint, s azonnal, raktárról elvihető
Forrás: Sandlander

A Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Anniversary a magyar manufaktúra fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető és megvásárolható. Azonnal, raktárról elvihető, 31,99 millió forint ellenében. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a Sandlander az ügyintézésben, a lehető legjobb finanszírozási lehetőség megtalálásában is teljes körű segítséget nyújt.

Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné a modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.