Legfrissebb hírek ÚJ

Fáradhatatlan élmunkás: 272 lóerős Toyota Land Cruiser GRJ79 SC V6 LX a Sandlandertől

Fáradhatatlan élmunkás: 272 lóerős Toyota Land Cruiser GRJ79 SC V6 LX a Sandlandertől

Aki profi szakmunkást keres, a Sandlandernél egészen biztosan megtalálja a számításait. A hernádi manufaktúra most egy elnyűhetetlen melóstársat kínál: azonnal, raktárról elvihető az összkerekes, kétajtós Toyota Land Cruiser GRJ79 SC V6 LX, a 272 lóerős pickup a legextrémebb környezetben is nyugodt szívvel munkára fogható.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Minőség, praktikusság
Az 1+2 fős első üléssoros, kényelmes, tágas utastér hang- és hőszigetelését növelték, hűthető és fűthető a zárható kesztyűtartó
Forrás: Sandlander

Igazi nehézfiú, a szorult helyzetekben sem jön zavarba, teljesen mindegy, hogy az erdőben, a sárban, a hóban vagy akár a sivatagban kell megállnia a helyét. Az alapot a világ egyik legmegbízhatóbb benzinmotorja adja, a 3986 köbcentiméteres, V6-os, 272 LE-s aggregát az ötfokozatú manuális váltó és a 4x4-es hajtás támogatásával éri el a kívánt hatást. Persze, ettől még nem lenne mindent vivő, a legjobbak közül is kiemelkedő.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Off roados terepre született
Az összkeréhajtású Toyota Land Cruiser GRJ79 SC V6 LX rugóútja 40 milliméterrel meghosszabbodott, megnőtt a hasmagasság, míg a hajtáslánc a gyárihoz képest erősített
Forrás: Sandlander

Az off road felszereltsége teszi igazán ellenállóvá. Merthogy megkapta a Toyota Heavy Duty csomagot, ennek köszönhetően 40 milliméterrel meghosszabbodott a rugóút, megnőtt a hasmagasság, míg a hajtáslánc a gyárihoz képest erősített. Aztán, megnövelt kapacitású az üzemanyagtartálya (90+90 literes), de ellátták első és hátsó differenciálzárral is. Opcionálisan rendelhető hozzá 3,6 tonna teherbírású Denso csörlő.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Lehet rá számítani
Jól pakolható, strapabíró, igazi élmunkás
Forrás: Sandlander

Az oké, hogy az egy plusz kétfős első üléssoros pickup mindenféle környezetben jól érzi magát, de ugyanilyen fontos, hogy a benne ülők is kényelemben és biztonságban legyenek. A Land Cruiser hang- és hőszigetelését megnövelték, a színezett, speciális, háromrétegű üvegezése UV-szűrős, emelt kapacitású a hűtő- és a fűtőrendszere, valamint a légkondicionálója. A komfort oldalfellépős, erősített ütközésvédelemmel és csörlőtálcával ellátott első, fellépővel megtámogatott hátsó lökhárítós pickup első vonószeme és hátsó vonófeje is 3,5 tonna teherbírású.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Hamar megkedvelhető
Az ötsebességes, megbízható manuális váltóval felszerelt pickupban a szervokormány, a megnövelt kapacitású hűtő-fűtőrendszer és légkondicionáló, az UV szűrős üvegezés is hozzájárul a komfortérzethez
Forrás: Sandlander

A kormányoszlop állítható, de van centrálzár és szervokormány, a fülke hátulján az ablak elhúzható. A kesztyűtartó zárható, fűthető és hűthető. A felszereltség része a vezető-és utasoldali légzsák, az oldalsó ütközésvédelem, a keréknyomás-figyelő rendszer, a menetstabilizáló, a fékerőelosztó és a fékrásegítő, a hegymenet indítás segítő, a blokkolásgátló és a kipörgésgátló. Az FM/AM rádió CD-s, MP3, USB és AUX kompatibilis.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Masszív
Az erősített acél keréktárcsa támogatja a terepen járást
Forrás: Sandlander

A vadonatúj, kétajtós Toyota Land Cruiser GRJ79 SC V6 LX azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül elvihető. A megvásárláskor az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a Sandlander az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné a hardcore off road felszereltségű pickupot, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.