Legfrissebb hírek ÚJ

Formabontó dizájn, kimagasló felszereltség, hardcore off road képesség: Toyota FJ Cruiser azonnal, raktárról a Sandlandertől

Formabontó dizájn, kimagasló felszereltség, hardcore off road képesség: Toyota FJ Cruiser azonnal, raktárról a Sandlandertől

A különleges, furcsa dizájnjában van a sármja, a felszereltsége, az off road képessége pedig lenyűgöző. A Sandlander raktárából azonnal, várakozási idő nélkül elvihető egy vadonatúj, 286 lóerős, fullos Toyota FJ Cruiser: az összkerekes terepjáró nem csak készen áll az extrém kalandokra, de kifejezetten igényli is azokat.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Praktikus
Az ülések víz- és szennyeződésállóak, könnyen tisztíthatóak
Forrás: Sandlander

Az FJ Cruiser 2006-ban mutatkozott be a piacon, s bár többször felvetődött, hogy a japán vállalat befejezi a gyártását, a szűnni nem akaró érdeklődés, a modell népszerűsége ezeket a terveket áthúzta. És milyen jó döntés volt! A Sandlander által kínált jármű motortere 4 literes, 286 lóerős aggregátot rejt, amely kellő „kraftot” biztosít a terepes mókázások mellett a hétköznapi használathoz is. A 2022. novemberi autóban a benzines technikához rendkívül precíz, megbízható sebességváltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Stílusos
A multifunkciós szervokormány bőr borítású, a műszerezettség teljes és rendkívül dizájnos
Forrás: Sandlander

Megkapta a Heavy Duty csomag erősített hajtásláncát, a hosszabb utazások alatti üzemanyag-problémák megelőzésére a nagyobb kapacitású, 159 literes benzintankot, a Crawl Controlt, vagyis a kúszás vezérlő rendszert, valamint a terepezés közben elengedhetetlen zárható differenciálművet. A pótkerék a hátsó ajtóra került – a tartó természetesen lopásbiztos, zárható. Az extrém igénybevételhez igazítva, az ülések huzata víz- és szennyeződésálló, könnyen tisztítható. Emelt teljesítményű a hűtő- és a fűtőrendszer, valamint a légkondicionáló.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Minőség
A navigációra felkészített, AM/FM, CD, DVD, MP3 kompatibilis, minőségi lejátszásra alkalmas JBL-fejegység hat hangszóróval, AUX és USB csatlakozóval van ellátva
Forrás: Sandlander

A homokszínű FJ Cruiser lökhárítója fekete (ezüst betétekkel), az elektromosan állítható, fűthető oldalsó tükrök ezüst fényezésűek, a fényszórók borítása tiszta üveg. A komfort oldalfellépős, speciális, háromrétegű UV-szűrős üvegezéssel ellátott modell B-oszlop nélküli beszállást biztosít az első ajtóknál, míg a hátsó ajtók a menetiránynak háttal nyílnak. A feltűnő sárvédő szélesítés fekete, külön nyitható a hátsó ablak, a 17-es könnyűfém keréktárcsák pedig esztétikailag remekül simulnak a dizájnhoz.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Lopásgátló
A hátsó ajtóhoz rögzítették a pótkereket, a tartó természetesen zárható
Forrás: Sandlander

Van állítható kormányoszlop, bőr borítású, kézre álló kormánykerék, szervokormány, navigációra felkészített, AM/FM, CD, DVD, MP3 kompatibilis, minőségi lejátszásra alkalmas JBL-fejegység hat hangszóróval, AUX és USB csatlakozóval. Az ablakok elektromosan mozgathatóak, a központi zár távirányítós, a négy kapaszkodó mellett négy pohár- és két palacktartó, valamint térképtartó is a felszereltség része. Nem hiányozhat belőle a sebességtartó automatika, a vezető, utasoldali, függöny és oldalsó légzsák. Ahogy az off road specifikus blokkolásgátló, a kipörgésgátló, a menetstabilizátor, az aktív hajtáskontroll és az elektronikus fékerőelosztó sem.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Egyedülálló
Az FJ Cruiser az egyedülálló külső és belső kialakításának is köszönheti a népszerűségét
Forrás: Sandlander

A kimagasló felszereltségű Toyota FJ Cruiserből mindössze egyetlen darab elérhető a Sandlandernél. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná a modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Részlet
Gumirozott padlóbetét, „névre szóló” szőnyeggel
Forrás: Sandlander