Legfrissebb hírek ÚJ

Hardcore, fullos tereppickup világszínvonalú egyedi kiegészítőkkel: Toyota Land Cruiser VDJ79 DC 70th Anniversary a Sandlandertől, azonnal, várakozási idő nélkül

Hardcore, fullos tereppickup világszínvonalú egyedi kiegészítőkkel: Toyota Land Cruiser VDJ79 DC 70th Anniversary a Sandlandertől, azonnal, várakozási idő nélkül

Aki valódi klasszikusra, V8-as dízelmotoros, összkerekes tereppickupra vágyik, ne késlekedjen, azonnal jelentkezzen! A Sandlander 2023-as évjáratú, mindössze 8158 kilométert futott, duplafülkés munkagépet, vadászjárművet kínál. A Toyota Land Cruiser VDJ79 DC 70th Anniversary kisszériás, világviszonylatban is különleges, hardcore igénybevételre épített, 205 lóerős modell, amely ráadásul egyedi kiegészítőket is kapott.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Kirobbanó erőben
A Toyota Land Cruiser VDJ79 70th Aniversaryban 4498 köbcentiméteres, V8-as dízeltechnika dolgozik, a csúcsteljesítménye 205 lóerő, a topnyomatéka pedig 507 Newtonméter.
Forrás: Sandlander

Az Európai Unió egyre szigorodó környezetvédelmi és károsanyag-kibocsátási szabályozása miatt, ezek az utolsó pillanatok, hogy új, V8-as autókhoz juthasson. A Toyota is kezd átállni a négyhengeres aggregátok használatára, vagyis nem sok lehetőség lesz már vérbeli nyolchengerest vásárolni. A VDJ79-esben 4498 köbcentiméteres dízeltechnika dolgozik, a csúcsteljesítménye 205 lóerő, a topnyomatéka pedig 507 Newtonméter. Az ötsebességes manuális váltóval felszerelt LC-hez 4x4-es hajtás tartozik. A pickup üzemanyagtartálya 90+90 literes, az autót terepen még nem használták, sérülés és karcmentes.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Tereppickup, amely vadászathoz is tökéletes
Ellátták épített, egyedi bukócsővel, beépített Warn vadfelhúzó csörlővel, világítással, rámpával, az üzemanyagtartálya 90+90 literes, az autót terepen még nem használták, sérülés és karcmentes
Forrás: Sandlander

A duplafülkés platós off road képességei kimagaslóak. Jár hozzá snorkel, manuális szabadonfutó(k) és megnövelt kapacitású kormányszervo-szivattyú. A 40 milliméterrel megnövelt rugóúttal és hasmagassággal rendelkező Land Cruiser hídtesteit elöl és hátul megerősítették, a Heavy Duty csomagnak köszönhetően a hajtáslánca is erősített. Tartozik hozzá első és hátsó gyári differenciálzár, valamint 3,6 tonna teherbírású Denso csörlő.
Az első vonószem és a hátsó vonófej is 3,5 tonna teherbírású, a zárható pótkeréktartót a platóra szerelték. A felszereltségi listán kipipálhatjuk a Multiterrain blokkolásgátlót, az első tengelyen a négydugattyús belső hűtésű tárcsát-, a hátsón a dobféket, az oldalsó ütközésvédelmet, a vezető és az utasoldali légzsákot, a menetstabilizátort, a fékerőelosztót, a fékerő rásegítőt vagy éppen a hegymenet elindulássegítőt.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Menő
A második üléssorban is megfelelő kényelmet biztosító pickup a Lexusokból már jól ismert organikus bőr kárpitozást kapta meg
Forrás: Sandlander

Az elöl, valamint hátul egyaránt kavics és kőfelverődés elleni védelemmel, tolatókamerával ellátott VDJ79 külső megjelenésében sem hétköznapi. A könnyűfém komfort oldalfellépős pickup első lökhárítója lakk feketére fényezett és erősített, a (z acél) hátsó pedig fellépővel ellátott. Az erősített könnyűfém keréktárcsáira BFGoodrich AT 285/75 R16-os gumiabroncsokat húztak, van Timemax alvázvédelem, teljes fóliázás, lopakodó világítás a vadászatokhoz és Line x bevonat a platón. Ellátták épített, egyedi bukócsővel, beépített Warn vadfelhúzó csörlővel, világítással, rámpával.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Profi
Minden adva van, hogy komfortos legyen az utunk: bőr bevonatú a kormánykerék, van fabetét, emelt kapacitású légkondicionáló és fűtőrendszer, hűthető-fűthető és zárható kesztyűtartó, kijelző
Forrás: Sandlander

Egyedi rendszámot (TOY-079) kapott, a gyári frontpáncél 8 milliméteres dúralumíniumból készült, de van osztóműpáncél is. A pickup sárvédőív szélesítéssel, króm csomaggal és kilincsekkel, három rétegű hővédős, UV-szűrős üvegezéssel, elhúzható hátsó ablakkal rendelkezik, s jó szolgálatot tesz a Webasto állófűtés, valamint az első és a hátsó tolatóradar. A tekinteteket vonzó, meggyőző külső pedig extrás belteret rejt. A 7-es sorozat először kapta meg a Lexusokból már jól ismert organikus bőr kárpitozást, de szintén bőr bevonatú a kormánykerék (diófa mintázatú betéttel).

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Az extrém terepen is magabiztos
Az erősített könnyűfém keréktárcsáira BFGoodrich AT 285/75 R16-os gumiabroncsokat húztak
Forrás: Sandlander

Megtalálható benne a pohártartó USB kiállással, az emelt kapacitású légkondicionáló és fűtőrendszer, a hűthető-fűthető és zárható kesztyűtartó, a mosható padlókárpitozás, a mosható padlóburkolat, a négy irányban állítható kormányoszlop, ahogy a fordulatszámmérő, a digitális óra, a külső hőmérséklet visszajelző, valamint az állítható fényerejű műszerfal világítás. A CD, MP3, USB, DVD, AUX kompatibilis rádióhoz JBL hangszórók tartoznak.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Nyerő stílus
Már a megjelenésében is különleges: a Szahara homokját idéző festésével, a dekorcsíkkal, a snorkellel, a dizájnjával kiktűnik a társai közül
Forrás: Sandlander

A limitált szériás Toyota Land Cruiser VDJ79 DC 70th Anniversary valóban exkluzív kiadás, az utolsó V8-as legendák egyike. A modell a magyar manufaktúra fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, azonnal, várakozási idő nélkül elvihető. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a Sandlander az ügyintézésben, a finanszírozásban is teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné a modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.