Legfrissebb hírek ÚJ

Hogy egy élmény legyen a munka: kőkemény melós, raktárról elvihető Toyota Land Cruiser GRJ79 DC V6 LX a Sandlandertől

Hogy egy élmény legyen a munka: kőkemény melós, raktárról elvihető Toyota Land Cruiser GRJ79 DC V6 LX a Sandlandertől

Folyamatosan azt hallani, hogy nehéz megfelelő tudású, szakképzett, megbízható melóst találni, a Sandlander viszont megoldást kínál a szakihiányra. Merthogy a hernádi manufaktúra egy igazi élmunkást kínál: a vadonatúj, dupla kabinos Toyota Land Cruiser GRJ79 DC V6 LX összkerekes pickup amellett, hogy elnyűhetetlen, elképesztő munkabírású is, bizton lehet rá számítani a leglehetetlenebb helyzetekben.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Felkészítve
A kategóriájában a legnagyobb platóméretű pickupok közé tartozik, készen áll a robotolásra kora reggeltől egészen késő estig
Forrás: Sandlander

A járművet mindenre, sőt egy kicsit többre is felkészítették. A motortérbe pakolt 3986 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős benzines aggregát komoly kiindulási alapot ad a modellnek. Ám a japánok természetesen nem érték be annyival, hogy megfelelő szervizelés és karbantartás mellett szinte „kinyírhatatlan” technika mozgatja a gépet, gondoskodtak még néhány „finomságról”. Például megkapta a Toyota Heavy Duty csomagot, amely 40 milliméteres hasmagasságemelést és erősített hajtásláncot eredményez.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Tágas
Az utaskabin hátsó részén is megfelelő a lábtér, kényelemben utazhatnak a felnőtt férfiak is
Forrás: Sandlander

Aztán a felszereltség része a mindig friss levegőt szívó snorkel, hosszabb küldetések alkalmával pedig remekül jöhet a 90+90 literes üzemanyagtartály. Emelt kapacitású a légkondicionáló és a hűtő-fűtő rendszer, színezett, speciális, három rétegű a hővédő üvegezés, megnövelt hatékonyságú a hő- és hangszigetelés. A gumiabroncsokat a terepen járást elősegítő erősített acél keréktárcsákra húzták, kavics és kőfelverődés elleni védelemmel is ellátták az LC-t, az első lökhárítója csörlőtálcás és erősített ütközésvédelemmel van megtámogatva, míg a hátsóhoz fellépő tartozik. Az első vonószem és a hátsó vonófej egyaránt 3,5 tonna teherbírású.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Nincs számára lehetetlen
40 milliméteres hasmagasságemelést, 90+90 literes üzemanyagtartályt is kapott. Az erősített acél keréktárcsái támogatják a terepmunkát, s az erősített hajtáslánc is biztos alapot ad
Forrás: Sandlander

Ami a biztonsági intézkedéseket illeti. A XXI. századi előírásokhoz igazodva nem marad(hatot)t ki belőle a blokkolásgátló, a kipörgésgátló, az oldalsó ütközésvédelem, a vezető és utasoldali légzsák, a keréknyomásfigyelő-rendszer, a menetstabilizáló, a fékrásegítő- és a fékerőelosztó-rendszer, valamint a hegymenetindítást segítő. S ha mindez esetleg még nem lenne elég, opcionálisan rendelhető hozzá 3,6 tonna teherbírású Denso csörlő, illetve Toyota első és hátsó differenciálzár.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Komfortérzés
Az ötsebességes manuális váltója megbízható és precíz, menet közben pedig jól jön a növelt kapacitású hűtő- és fűtőrendszer, valamint légkondicionáló, illetve a hűthető és fűthető kesztyűtartó
Forrás: Sandlander

Az 1+2 fős első üléssoros Land Cruiser kényelmi- és komfortfunkciói közé tartozik az elektromos ablakemelés elöl és hátul, az állítható kormányoszlop, a fülke hátulján eltolható/nyitható ablak, a központi zár, a komfort oldalfellépő, a zárható, hűthető és fűthető kesztyűtartó. A 4x4-es hajtással és ötfokozatú manuális váltóval felszerelt GRJ79 szervokormányos, FM/AM rádióval és digitális órával is felszerelték.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Indulhatunk?
Egy, plusz kettő szeményes első sor: a kényelmes plüssülések jól bírják a strapát
Forrás: Sandlander

Nincs várakozási idő, a dupla kabinos Toyota Land Cruiser GRJ79 DC V6 LX azonnal, raktárról elvihető. Ráadásul a pickup megvásárlásakor az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a Sandlander az ügyintézésben is teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná a hardcore terepmunkást, a tökéletes munkatársat, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.