Legfrissebb hírek ÚJ

Kimagasló felszereltségű, off roados bevetésre készen álló, 286 lóerős Toyota FJ Cruiser a Sandlandertől

Kimagasló felszereltségű, off roados bevetésre készen álló, 286 lóerős Toyota FJ Cruiser a Sandlandertől

Az összkerekes terepjáró, amely senkit nem hagy hidegen. Érzéseket vált ki, véleménynyilvánításra ösztönöz. A Sandlander új ajánlata nem csak csábító, de Európában elég ritka, sőt egyedülálló: full extrás, kiemelkedő off road képességű, az extrém kalandokat kedvelő, 286 lóerős Toyota FJ Cruiser azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül megvásárolható.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Ez buli!
A menetiránnyal ellentétesen nyílik az ajtó
Forrás: Sandlander

Az FJ Cruiser az új évezred elején, 2006-ban mutatkozott be, s bár a különc kinézete miatt legalább annyi kritika érte, mint dicséret, a modell népszerűsége a mai napig kimagasló, töretlen. A Sandlander által kínált, 2022. novemberi jármű motorterében 4 literes, 286 lóerős, benzines aggregát található, amely kellő alapot nyújt a terepes hódításokhoz vagy éppen a hétköznapi használathoz is.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Könnyen elérhető
A teljes értékű pótkerék helye a hátsó ajtón van, a tartója lopásbiztos, zárható
Forrás: Sandlander

Amit csak lehetett, belepakoltak a japánok, így a felszereltségi lista felettébb vaskos. Vágjunk is bele! A Toyota Heavy Duty csomagnak köszönhetően erősített a hajtáslánca, emelt kapacitású a légkondicionáló rendszere, ahogy a hűtő- és fűtőkapacitása. Az üzemanyagtartály 159 literes, vagyis a nagyvárosoktól messze eső területek meghódítása, a hosszabb utazások kivitelezése miatt sem kell idegeskedni, rengeteg „nafta” áll rendelkezésre. Van Crawl Control, vagyis kúszásvezérlő rendszer, zárható differenciálmű, az extrém igénybevételnél hálás víz- és szennyeződésálló, könnyen tisztítható üléshuzat.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Hangulatfelelős
A hat darab JBL hangfal kitűnő hangzást biztosít
Forrás: Sandlander

A fekete, ezüst betétes lökhárítóval rendelkező, az első ajtónál B-oszlop nélküli beszállást biztosító homokszínű FJ Cruiser teljes értékű pótkereke a hátsó ajtón található, vagyis szükség esetén könnyen el- és hozzáférhető, a tartója pedig zárható. Rendelkezik – fekete, rendkívül feltűnő – sárvédő szélesítéssel, speciális, háromrétegű, UV-szűrős üvegezéssel, komfort oldalfellépővel, s még a hátsó ablaka is külön nyitható. Az ajtók „dilisen”, a menetiránynak háttal nyílnak, az elektromosan állítható, fűthető oldalsó tükrök ezüst fényezésűek, a fényszórók borítása pedig tiszta üveg. A Toyotát dizájnos, 17-es könnyűfém keréktárcsákkal tették még vonzóbbá.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Cseppet sem átlagos
Egyedi, különleges kialakítás, dizájn, műszerezettség
Forrás: Sandlander

A japánoknál nem csak duma, hogy a biztonság fontos, éppen ezért alap a blokkolásgátló, a kipörgésgátló, a menetstabilizátor, az elektronikus fékerőelosztó, a vezető- és utasoldali, a függöny, valamint az oldallégzsák. Cseppet sem mellékesen – hiszen mégiscsak egy vérbeli terepen járóról van szó – off road specifikus a blokkolás- és a kipörgésgátló. Mind a négy kerék tárcsafékes.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Remek választás
Kimagasló terepképesség jellemzi a Toyota FJ Cruisert, a felszereltsége is fullos: extrém terepen járónak ugyanúgy használható, mint például családi autónak
Forrás: Sandlander

A szervokormányos Toyotában állítható a kormányoszlop, bőr borítású a kormánykerék, távirányítós a központi zár, elektromosan mozgathatóak az ablakok, a jókedvről pedig a navigációra előkészített AM/FM, CD, DVD, MP3 kompatibilis, JBL-fejegység gondoskodik, hat hangszóróval, AUX és USB csatlakozóval. A négy kapaszkodó mellett négy pohár- és két palacktartó, valamint térképtartó is megtalálható benne.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Praktikus
Kényelmes beltér, víz- és szennyeződésálló, könnyen tisztítható üléshuzattal
Forrás: Sandlander

A Sandlander által kínál, (ki)magas(ló) felszereltségű Toyota FJ Cruiser azonnal, raktárról megvásárolható. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná a modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.