Legfrissebb hírek ÚJ

Kőkemény kalandor, elnyűhetetlen terepjáró: Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 LX a Sandlandertől

Kőkemény kalandor, elnyűhetetlen terepjáró: Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 LX a Sandlandertől

Az elnyűhetetlen jármű, amely abból a célból gurult le a Toyota gyártósoráról, hogy a legkeményebb tereptúrákat teljesítse. A többek között csörlővel, snorkellel és két differenciálzárral is ellátott összkerekes Land Cruiser GRJ76 V6 LX azonnali ügyintézés mellett, várakozási idő nélkül, 30 990 000 forintért elvihető a Sandlandertől.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Masszív
A Toyota minden egyes alkotóeleme a kiemelkedő terepképességet támogatja. Még a teljes értékű pótkerék is ezért került a hátsó ajtóra
Forrás: Sandlander

A 3956 köbcentiméteres, 231 lóerős benzinmotor hajtotta vadonatúj modell tágas, kényelmes, így családi autóként a mindennapi használatra tökéletesen alkalmas, ugyanakkor kőkemény terepjáró is, amely számára nincs lehetetlen. Az aggregáthoz ötsebességes manuális váltó, felező és 4x4-es hajtás társul.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Teljes kiszolgálás
A kényelmes, komfortos utastérben az ülések plüssborítása ellenáll az igénybevételnek. Cseppet sem mellékesen emelt kapacitású a hűtő- és a fűtőrendszer, a légkondicionáló
Forrás: Sandlander

Ellátták emelt kapacitású hűtő- és a fűtőrendszerrel, valamint légkondicionálóval, plusz 130 literes üzemanyagtartállyal. Jár hozzá a terepen közlekedést alaposan megkönnyítő első és hátsó differenciálzár, snorkel, valamint 3600 kilogramm teherbírású Denso csörlő.

A 3,5 tonna teherbírású első vonószemmel és hátsó vonófejjel rendelkező Land Cruiser sárvédő szélesítéssel, könnyűfém keréktárcsaszettel és első ködlámpával vásárolható meg.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Vadonatúj
Jár hozzá első és hátsó differenciálzár, csörlő és snorkel is. Feltűnő a sárvédőív-szélesítése és a könnyűfém keréktárcsaszettje
Forrás: Sandlander

És ez még nem minden. Ha esetleg valakiben maradna hiányérzet, a Sandlandertől megrendelhető a 7-es szériához elérhető összes off road extra, így például az építészetben és a repülésben is előszeretettel használt dúralumíniumból készült haspáncél, a kerékfelfújó kompresszor, a kiegészítő lámpatest vagy éppen a 3,6 tonna kapacitású vonóhorog.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Megbízható
Az autóban 3956 köbcentiméteres, 231 lóerős benzinmotor dolgozik
Forrás: Sandlander

A biztonságért első és utasoldali légzsák, blokkolásgátló, kipörgésgátló, keréknyomás-figyelő, menetstabilizáló, fékerőelosztó és fékrásegítő, valamint hegymenetindítás-segítő felel. Hűthető és fűthető a kesztyűtartó, elektromos az ablakemelés, van FM/AM rádió, de állítható a kormányoszlop, s távirányítós a központi zár.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Jó választás
Azonnal, raktárról megvásárolható, akár személyre szabható a Sandlandernél elérhető extrákkal
Forrás: Sandlander

Az ötajtós Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 LX a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül elvihető 30,99 millió forintért. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a magyar manufaktúra az ügyintézésben, valamint a legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztásában is teljes körű segítséget nyújt.

Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné a hardcore off road felszereltségű terepjárót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.