Legfrissebb hírek ÚJ

Kőkemény munkapickup, maximális felszereltséggel: Toyota Land Cruiser GRJ79 DC V6 Signature a Sandlandertől

Kőkemény munkapickup, maximális felszereltséggel: Toyota Land Cruiser GRJ79 DC V6 Signature a Sandlandertől

Strapabíró, maximális felszereltségű munkagépre vágyik? Ne keressen tovább: a Sandlandernél raktárról elérhető az összkerekes, hatszemélyes, dupla kabinos, 272 lóerős Toyota Land Cruiser GRJ79 DC V6 Signature, amely kimagasló off road képességgel bír.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Teherhordó
Akár 1300 kilogrammot is elcipel a hátán... Pontosabban a platóján
Forrás: Sandlander

A Signature-kiadás már a megjelenésében sem hétköznapi. Egyedi a hűtőrácsa, a motorháztetőn található a klasszikus Toyota embléma, de a dekorációs elemek is sokat dobnak rajta. Feltűnő a könnyűfém komfort oldalfellépő, a fényezett, erősített ütközésvédelemmel és csörlőtálcával megtámogatott első, valamint fellépővel rendelkező hátsó lökhárító. Speciális, háromrétegű, színezett, hővédős, UV-szűrős az üvegezése, megnövelt a hő- és hangszigetelése, de ütős a krómcsomagja is.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Szemet gyönyörködtető
A jármű megjelenése cseppet sem hétköznapi: egyedi hűtőrácsot és a motorháztetőre klasszikus Toyota emlémát kapott a snorkellel és 40 milliméteres emeléssel rendelkező Toyota Land Cruiser GRJ79 Signature
Forrás: Sandlander

A motortérben 3986 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős, 440 newtonméteres csúcsnyomatékkal rendelkező benzines aggregát kapott helyet. Ötsebességes manuális váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik a technikához. A jármű 1300 kilogrammos teherbírással rendelkezik. A hardcore terepképességét növeli a Heavy Duty csomag, ami 40 milliméteres rugóút- és hasmagasság-emeléssel, valamint erősített hajtáslánccal jár. Van első és hátsó differenciálzár, 3,6 tonnás teherbírással rendelkező Toyota Denso csörlő, snorkel, ahogy sárvédő szélesítés, kovácsolt alumínium könnyűfém keréktárcsaszett, 130 literes üzemanyagtartály, 3,5 tonna teherbírású első vonószem és a 3,5 tonnás hátsó vonófej.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Komfortos
A hatszemélyes utasfülkéje kényelmes, plusz a hátsó üléssor előre hajtható, mögötte pedig tárolót alakítottak ki. A platóra néző hátsó ablaka nyitható.
Forrás: Sandlander

A felszereltség része a manuális szabadonfutó az első tengelyen, de emelt kapacitású a hűtő- és a fűtőrendszer, valamint a légkondicionáló. A központi zár távirányítós, belekerült egy LCD-kijelző, valamint FM/AM rádió CD, MP3, USB, AUX támogatással, JBL hangszórókkal. A hatszemélyes utasfülkéje kényelmes, plusz a hátsó üléssor előre hajtható, mögötte pedig tárolót alakítottak ki. A platóra néző hátsó ablaka nyitható.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Stílusos
Személyautókat idéző az utastere, fabetétes díszítéssel
Forrás: Sandlander

A fabetétes jármű vezető- és utasoldali légzsákot, keréknyomás-figyelő rendszert kapott, de van blokkolásgátló, kipörgésgátló, menetstabilizáló, elektronikus fékerőelosztó és fékrásegítő, szervokormány, hegymenetindítás segítő, kavics- és kőfelverődés elleni védelem.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Hosszú távra
Terepmunkára fogható a maximális felszereltségű pickup, amelynek az üzemanyagtartálya 130 literes
Forrás: Sandlander

A dupla kabinos Toyota Land Cruiser GRJ79 DC V6 Signature azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül elérhető. Megvásárláskor az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, a Sandlander az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető munkapickupot, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Jó erőben van
A motortérben 3986 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős, 440 newtonméteres csúcsnyomatékkal rendelkező benzines aggregát kapott helyet. Ötsebességes manuális váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik a technikához
Forrás: Sandlander