Legfrissebb hírek ÚJ

Legyőzhetetlen a terepen: Toyota Land Cruiser GRJ71 70th Anniversary Century a Sandlandertől

Legyőzhetetlen a terepen: Toyota Land Cruiser GRJ71 70th Anniversary Century a Sandlandertől

Ahogy a Sandlander ígérte, jön az újabb meglepetés, különleges Toyota Land Cruiser, amely gazdára vár a magyar manufaktúránál. A kiemelkedő felszereltségű, kimagasló off road képességgel megáldott összkerekes GRJ71 70th Anniversary Century azonnal, raktárról elvihető, ráadásul az árából az általános forgalmi adó, az áfa visszaigényelhető.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Stílusos
Az autó egyedi belterét a csak ebben a kiadásban elérhető konyakszínű bőrkárpitozással tették különlegesebbé
Forrás: Sandlander

A 70th Centuryból mindössze néhány száz darab gurult ki a Toyota gyárából, s mivel rendkívül kapós, népszerű modellről van szó, a megszerzéséért még a közel-keleti régióban is nagy küzdelem zajlik. Most azonban Magyarországon is hozzá lehet jutni az értékes modellhez, amelynek a motorterében 3986 köbcentiméteres, V6-os benzines aggregát dolgozik, a technika csúcsteljesítménye 286 lóerő. A japán „szív” precíz ötsebességes manuális váltóval és 4x4-es hajtással van megtámogatva.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Magasban...
Megkapta a Toyota Heavy Duty csomagot, amely a gyári kiadáshoz képest 40 milliméteres rugóút és hasmagasság-emelést eredményezett
Forrás: Sandlander

Ezt a járművet a legextrémebb igénybevételek eltűréséhez igazították. Kezdjük azzal, hogy megkapta a Toyota Heavy Duty csomagot, amely a gyári kiadáshoz képest 40 milliméteres rugóút és hasmagasság-emelést eredményezett. De nem hiányozhat az első és a hátsó differenciálzár, az erősített hajtáslánc, a megnövelt kapacitású hűtő- és fűtőrendszer, valamint légkondicionálás. A hosszabb utazásokra, extrém túrákra felkészülve megnövelt a benzintartálya, plusz a hátsó ajtón rögzítettek egy üzemanyagkannát.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Dizájnos, praktikus
A Toyota Land Cruiser GRJ71 70th Anniversary Centuryn a zárható tartóra szerelt pótkerék a hátsó ajtón található, mellé pedig pót üzemanyagkanna került
Forrás: Sandlander

A 70th Anniversary Century amellett, hogy egyedi hűtőráccsal, krómcsomaggal, dekorcsíkkal, első és hátsó ködlámpával és fekete hátterű fényszórókkal rendelkezik, a felszereltség része a kavics és kőfelverődés elleni védelem, a sárvédőív-szélesítés, valamint a komfort oldalfellépő. Jár még hozzá oldalajtó ütközésvédő panel, csörlőtokos, erősített ütközésvédelemmel megtámogatott első és fellépővel rendelkező hátsó lökhárító, a terepen járást, az off roadozást abszolút segítő magnézium ötvözet keréktárcsaszett. A gumiabroncsok mérete 265/70 R16 – a zárható tartóra szerelt pótkerék a hátsó ajtón található.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Jó választás
A hátsó rész is igényes és kényelmes, megfelelő a lábtér, hosszabb utazásokhoz is tökéletes
Forrás: Sandlander

És ezzel még nincs vége! Merthogy muszáj megemlíteni a komfortérzetet növelő speciális, háromrétegű hővédő, UV-szűrős üvegezést, az első két ülés között található hűthető könyöklőt tárolóval, az elektromos ablakemelést, elektromosan mozgatható oldalsó tükröket, a távirányítós centrálzárat, valamint a navigációt (Wi-Fi, Bluetooth). A kényelmes, egyedi belteret nem mellékesen 70. évfordulós emlékplakettel megspékelt középkonzollal, egyedi kormány- és kormányoszlop borítással, valamint a csak ebben a kiadásban elérhető konyakszínű bőrkárpitozással tették különlegesebbé. Az oldalajtó ablak elefántfüles, van poroltó, megnövelt kapacitású kormányszervo, abroncsnyomás-ellenőrző és Toyota Denso kerékfújó kompresszor.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Micsoda megjelenés!
A 70th Anniversary Century egyedi hűtőráccsal, krómcsomaggal, dekorcsíkkal, első és hátsó ködlámpával és fekete hátterű fényszórókkal rendelkezik, az off roadozást maximálisan segítő magnézium ötvözet keréktárcsákon 265/70 R16-os gumiabroncsok feszülnek
Forrás: Sandlander

És még mindig nem fogytunk ki a felsorolásból! Az autóban helyet foglalók biztonságáról blokkolásgátló, menetstabilizáló-rendszer, kitörésgátó, intelligens kipörgésgátló, fékerőelosztó, fékrásegítő, hegymenetindulás segítő, vezető- és utasoldali légzsák, valamint tolatókamera figyel. Az FM/AM rádió CD, MP3, USB és AUX kompatibilis, a kitűnő hangzásról pedig a JBL hangszórószett gondoskodik. Ha pedig lennének telhetetlenek, akiknek mindez nem elég, akkor opcionálisan rendelhető a járműhöz 3,5 tonna teherbírású gyári vonóhorog, Toyota Racing Development (TRD) haspáncél és gyári dúralumínium tetőcsomagtartó.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Nem hétköznapi
A kényelmes, egyedi belteret 70. évfordulós emlékplakettel megspékelt középkonzollal, egyedi kormány- és kormányoszlop borítással látták el
Forrás: Sandlander

A Toyota Land Cruiser GRJ71 70th Anniversary Century rendkívül ritka világszerte – Európában pedig nem is találni máshol, csak a Sandlandernél. A legdurvább terepviszonyok között is lehet rá számítani. Ráadásul a megvásárláskor az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a Sandlander az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná a hardcore off road felszereltségű modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Azonnal, raktárról
Stílus, elegancia, funkcionalitás: az első két ülés között hűthető könyöklő is van tárolóval
Forrás: Sandlander