Legfrissebb hírek ÚJ

Masszív terepjáró extrákkal: 2024-es, frissített Toyota Land Cruiser GRJ78 a Sandlandertől, várakozási idő nélkül

Masszív terepjáró extrákkal: 2024-es, frissített Toyota Land Cruiser GRJ78 a Sandlandertől, várakozási idő nélkül

Kifejezetten az extrém terepen járáshoz „igazított” Toyota Land Cruisert kínál a Sandlander. A 2024-es modellévjáratú, kívül és belül egyaránt frissített, ebben a formában az egész világon újdonságnak számító GRJ78 minden egyes darabja a kimagasló off road képességet támogatja. Az összkerekes, a sivatag homokját idéző Szahara bézs színű autó 25 990 000 forintért, raktárról, várakozási idő nélkül elvihető a magyar manufaktúrától.

Frissített beltér
Hűthető és fűthető a kesztyűtartó, a plüss üléshuzat kitűnő minőségű, ellenáll a folyamatos igénybevételnek
Forrás: Sandlander

A modell elejében egy 3986 köbcentiméteres, V6-os, 231 lóerős benzinmotor dolgozik, amely rendkívül megbízható és strapabíró. Az aggregáthoz ötsebességes manuális váltó és felező kapcsolódik.

Új formavilág
A lámpa, a hűtőrács, a motorháztető és a lökhárító is változott
Forrás: Sandlander

Az LC-t ellátták automata féltengelyzárral, keréknyomás figyelő rendszerrel, blokkolásgátlóval, fékerőelosztóval, fékrásegítővel, hegymenetindítás segítővel, kitörésgátlóval és menetstabilizáló rendszerrel. A pótkerék a hátsó ajtóra került, hogy tökéletes legyen az egyensúly, a kimagasló terepképesség ne sérüljön, s nem mellékesen baj esetén a lehető legkönnyebben elérhető legyen.

Komfortos terepjáró
A kényelmes ülések hosszú távon és rázósabb utakon is jó szolgálatot teljesítenek
Forrás: Sandlander

A Toyota gyári snorkelt kapott, hogy folyamatosan biztosított legyen a friss levegő a motor számára, keveredjen bármilyen extrém területre is a terepjáró. Az üzemanyagtartály 90 literes, így akkor sem kell idegeskedni, ha a közelben esetleg nincs benzinkút.

Megbízható, strapabíró
A 2024-es Toyota Land Cruiser GRJ78 V6 elejében 3986 köbcentiméteres, V6-os, 231 lóerős benzinmotor dolgozik
Forrás: Sandlander

Fontos megjegyezni, hogy a GRJ78 száz százalékban személyre szabható, a Sandlandernél opcionálisan megrendelhető a 7-es szériához elérhető összes gyári off road kiegészítő. Így például az első és a hátsó differenciálzár, a Toyota Denso csörlő, a 3,6 tonna kapacitású vonóhorog vagy a haspáncél, a strapabíró, ámde kis súlyú tetőcsomagtartó.

Ne késlekedjen
Kimagasló terepképesség jellemzi az aszfaltutak elhagyására épített modellt, amely azonnal, raktárról elvihető
Forrás: Sandlander

A komfort oldalfellépős, háromajtós Land Cruiser UV-szűrős, színezett üvegezéssel rendelkezik. Van vezető- és utasoldali légzsák, a kesztyűtartó hűthető és fűthető. A szervokormány állítható, a központi zár távirányítós, s került bele FM/AM rádió is.

Igazi kalandor
Jár hozzá snorkel, az üzemanyagtartály 90 literes
Forrás: Sandlander

A gyári keréktárcsái (rajtuk a 225/90 R16-os méretű gumiabroncsokkal)ugyancsak támogatják a terepen közlekedést, de útközben jól jön az emelt kapacitású hűtő- és fűtőrendszer, valamint légkondicionáló. Az első vonószem és a hátsó vonófej egyaránt 3,5 tonna teherbírású.

Mindent elnyel
Hatalmas a csomagtér, amelyet lehajtható ülőpadokkal is felszereltek
Forrás: Sandlander

A Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető és 25,99 millió forintért megvásárolható a 2024-es modellévjáratú, frissített, Szahara bézs színű Toyota Land Cruiser GRJ78 V6. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, a magyar manufaktúra az ügyintézésben, ahogy a legjobb finanszírozási lehetőség kiválasztásában is teljes körű segítséget nyújt.

Amennyiben további információkra lenne szüksége, megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.