Legfrissebb hírek ÚJ

Megéri az árát: kimagasló terepképességű, elnyűhetetlen kalandor, Toyota Land Cruiser GRJ71 V6 VX a Sandlandertől

Megéri az árát: kimagasló terepképességű, elnyűhetetlen kalandor, Toyota Land Cruiser GRJ71 V6 VX a Sandlandertől

Azzal a küldetéstudattal hagyta el a Toyota gyártósorát, hogy a kimagasló terepképességét bizonyítandó, extrém környezetben is gond nélkül közlekedjen. A Sandlandernél maximális felszereltségű Land Cruiser GRJ71 V6 VX várja gazdáját: a 2023-as, mindössze 7681 kilométert futott összkerekes modell többek között első és hátsó differenciálzárral, valamint csörlővel is rendelkezik. Az ára 26 990 00 forint.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Gyári kanna
Arra az esetre, ha a kilencven literes üzemanyagtartály nem lenne elegendő...

A merev tengelyes, tekercsrugós és stabilizátoros első, valamint merev tengelyes, laprugós, stabilizátoros hátsó felfüggesztéssel utcára került Toyota minden egyes alkatrésze azt támogatja, hogy az erdei utakon, a sárban, a hóban vagy éppen a sivatagban is megállja a helyét. Alapból 90 literes az üzemanyagtankja, de a hátsó ajtókon biztos ami biztos alapon, gyári üzemanyagkannát helyeztek el, hogy a legkietlenebb területeken is megoldható legyen a benzinutánpótlás.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Útravaló
A fejegység kitűnő hangzást biztosít

Az ötszemélyes, háromajtós autóban 3986 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős benzinmotor dolgozik. A megbízható aggregáthoz ötsebességes manuális váltó és felező kapcsolódik. Az erősített könnyűfém keréktárcsáin 265/70 R16-os gumiabroncsok feszülnek, de ellátták komfort oldalfellépővel, sárvédő-szélesítéssel, hővédős, UV-szűrős üvegezéssel.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Komfortos
Az italtartós középső könyöklő hűthető

A fényezett lökhárítóval rendelkező jármű elejére és hátuljára is ködlámpa került, 3,5 tonna teherbírású az első vonószem és a hátsó vonófej. A gyári első és a hátsó differenciálzár, a gyári Toyota Denso csörlő mellett ugyancsak gyári Toyota Denso kerékfújó kompresszort is kapott.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Terepre vele!
Első és hátsó differenciálzár, valamint csörlő is jár hozzá alapból

Itt szúrjuk közbe: ha valaki még többre vágyna, a Sandlandertől opcionálisan megvásárolható hozzá a 7-es szériához készült összes off road extra. Azaz a 3,6 tonna kapacitású vonóhorogtól a haspáncélon át a strapabíró, ámde kis súlyú tetőcsomagtartóig, minden elérhető. A4x4-es terepjáró abszolút személy(es)re varázsolható, a saját igényekhez igazítható.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Megbízható
A Toyota Land Cruiser GRJ71 V6 VX-ben 3986 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős benzinmotor dolgozik

Ellátták kavics- és kőfelverődés elleni védelemmel, jár hozzá blokkolásgátló, menetstabilizáló, fékerőelosztó, fékrásegítő, hegymenetindítás segítő, oldalsó ütközésvédelem. A felszereltségi listán szerepel a vezető- és az utasoldali légzsák, a tolatókamera, valamint a keréknyomás-figyelő rendszer.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Rendben van
A kényelmes ülések plüsskárpitja strapabíró, a kesztyűtartó hűthető és fűthető

Az LC-ben az igénybevételt jól tűrő a plüsskárpitozás, emelt kapacitású a hűtő-fűtőrendszer és a légkondicionáló. Hűthető és fűthető a kesztyűtartó, de az italtartós könyöklő ugyancsak hűthető. Az ablakok és az oldalsó tükrök elektromosan mozgathatóak, van centrálzár, navigáció, színes kijelző, valamint a rádió ( CD, MP3, USB, AUX).

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Raktárról elvihető
A 2023-as, mindössze 7681 kilométert futott összkerekes terepjáró ára 26 990 00 forint

A 2023-as Toyota Land Cruiser GRJ71 V6 VX a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, s azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül megvehető. A magyar manufaktúra teljes körű segítséget nyújt a legjobb finanszírozási lehetőség megtalálásában. Amennyiben további információkra lenne szüksége vagy megvásárolná a terepjárót, érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.