Legfrissebb hírek ÚJ

Megújult a munkapickup is: 2024-es, frissített Toyota Land Cruiser GRJ79 SC a Sandlandertől

Megújult a munkapickup is: 2024-es, frissített Toyota Land Cruiser GRJ79 SC a Sandlandertől

A Sandlandernél komolyan veszik a mondást: az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó. Ugyanis a korábban beharangozotthoz hűen, újabb 2024-es, frissített, világújdonságnak számító Toyota Land Cruiser érkezett a magyar manufaktúrához. A szimpla kabinos GRJ79 SC már lefoglalózható, februártól pedig átvehető.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Bevetésre kész!
Az ülésekre strapabíró, velúr huzat került, az üvegezés hővédős, az utastér három személyes
Forrás: Sandlander

Először a 2,8 literes dízel aggregáttal és automata váltóval ellátott GDJ71-es érkezett meg a Sandlanderhez, aztán a 4,5 literes, V8-as dízelmotoros VDJ76 gurult be a céghez. Most pedig a megújult, sötétszürke színű, krómcsomagos, háromszemélyes munkapickup.
A „korábban befutó” modellekhez hasonlóan a platós gép is megváltoztatott külsővel és utastérrel, például módosított hűtőráccsal, első lökhárítóval, motorháztetővel, sárvédővel, homlokfallal került ki az anyagyárból.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Terepmunkás
Kívül és belül is frissült a 2024-es Toyota Land Cruiser: a szimpla kabinos GRJ79 SC készen áll a munkavégzésre a legzordabb környezetben is
Forrás: Sandlander

A jármű elejében 3968 köbcentiméteres, 231 lóerős, benzines technika dolgozik, a megbízható „szívhez” 4x4-es hajtás és automata váltó kapcsolódik. A GRJ79 SC annak érdekében, hogy a legzordabb igénybevétel közben is friss levegőt szívjon, snorkelt kapott, emelt kapacitású a hűtő- és a fűtőrendszere, a légkondicionálója, míg az üzemanyagtartálya 90 literes.
Opciósan rendelhető hozzá a 7-es szériához elérhető összes gyári off road kiegészítő, így például első és hátsó differenciálzár, Denso csörlő, illetve 3,6 tonna kapacitású vonóhorog.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Világújdonság
Az LCD kijelzős, hűthető és fűthető kesztyűtartóval, emelt kapacitású hűtő-, fűtő- és légkondicionáló-rendszerrel rendelkező jármű megbízható és strapabíró
Forrás: Sandlander

A színezett, hővédős üvegezésű Toyota felszereltségének része a komfort oldalfellépő, a krómozott első lökhárító, míg a hátsó lökhárítót fellépővel támogatták meg. Az első vonószem és a hátsó vonófej is 3,5 tonna teherbírású.
Van automata féltengelyzár, blokkolásgátló, keréknyomás figyelő rendszer, menetstabilizáló rendszer, fékerőelosztó és fékrásegítő rendszer, valamint hegymenetindítást segítő rendszer. Belekerült a tempomat, a tolatókamera.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Lehet rá számítani
A 4 literes, 231 lóerős benzinmotorhoz automata váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik. A kormány állítható, az ablakemelés elektromos, s van tolatókamera is
Forrás: Sandlander

A Land Cruiser kapott ködlámpát, elektromos ablakemelést, távirányítós központi zárat. Az ülésekre strapabíró velúrkárpitot húztak, került bele FM/AM rádió, digitális óra, külső hőmérséklet visszajelző. A kormányoszlop állítható, a kesztyűtartó hűthető és fűthető.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Dizájnos és kőkemény
Automata féltengelyzár, snorkel és 90 literes üzemanyagtartály jár hozzá alapból, de a 7-es sorozathoz fellelhető összes off road kiegészítője megvásárolható az LC-hez
Forrás: Sandlander

A Sandlandernél már lefoglalózható, a cég fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) pedig februártól megtekinthető és megvásárolható a 2024-es modellévjáratú, frissített, szimpla kabinos Toyota Land Cruiser GRJ79 SC. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, a magyar manufaktúra az ügyintézésben, ahogy a legjobb finanszírozási lehetőség kiválasztásában teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.