Legfrissebb hírek ÚJ

Rendkívüli karácsonyi ajánlat a Sandlandertől: ünnepi áron megvásárolható egyetlen darab V8-as dízel Toyota Land Cruiser VDJ79!

Rendkívüli karácsonyi ajánlat a Sandlandertől: ünnepi áron megvásárolható egyetlen darab V8-as dízel Toyota Land Cruiser VDJ79!

A Sandlander rendkívüli ajánlatot tesz: a szeretet ünnepére tekintettel a magyar manufaktúra garázsában álló Toyota Land Cruiser VDJ79 4.5 V8 Diesel ajándékáron megvásárolható. Az összkerekes, dupla kabinos, terepes munkára született pickup 33 990 000 forintért elvihető. Figyelem, ne késlekedjen, mert lemarad a kitűnő járműről!

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Jól felszerelt
Többek között a fabetét, a bőrös kormány, a hűthető és fűthető kesztyűtartó, az igénybevételnek ellenálló plüsskárpit és az LCD kijelző is a felszereltség része
Forrás: Sandlander

Valódi túlélőről van szó, amelynek elejében 4461 köbcentiméteres, V8-as dízelmotor dolgozik. A csúcsteljesítménye 204 lóerő, a rendkívül megbízható és strapabíró technikához kapcsolható 4x4-es hajtás és ötsebességes manuális váltó és terepváltó illeszkedik.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Készen áll a legnagyobb kalandokra
A Toyota Land Cruiser VDJ79 4.5 V8 Diesel pickup kapott Denso csörlőt, gyári snorkelt, első és hátsó differenciálzárat és a terepen járást segítő könnyűfém keréktárcsákat
Forrás: Sandlander

Szögezzük le rögtön, hogy a kategóriájában a legnagyobb platómérettel, a legkomolyabb terhelhetőséggel és a legtágasabb utastérrel rendelkezik. Ráadásul hardcore off road képességekkel bír, kőkemény melós, amely közben tökéletes kényelmet biztosít. Jár hozzá gyári első és hátsó differenciálzár, snorkel és 3,6 tonna teherbírású Denso csörlő, a vontatási kapacitása 3500 kilogramm, az üzemanyagtartálya pedig 130 literes. Opcionálisan választható hozzá gyári 3,5 tonnás vonóhorog.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Legenda
A 4,5 literes, V8-as dízelmotorja 204 lóerős. A technika rendkívül megbízható és strapabíró: 4x4-es hajtás, ötsebességes manuális váltó és terepváltó kapcsolódik hozzá
Forrás: Sandlander

Rendelkezik plató alatti ütközésvédelemmel és sárvédő szélesítéssel. A krómcsomagos pickupot a terepen járást maximálisan támogató könnyűfém keréktárcsákkal látták el, azokra 265/70 R16-os gumiabroncsokat húztak. Van beszállást segítő oldalfelléppő, ködlámpa elöl és hátul, 3,5 tonna teherbírású első vonószem és hátsó vonófej.

UV-szűrős az üvegezés, az ötszemélyes, fabetétes utasterében az ülések rendkívül ellenálló plüss borítást kaptak. Bőrös a kormány és a váltógomb, hűthető és fűthető a kesztyűtartó. Négy irányban állítható a kormányoszlop, az ablakemelés elektromos. Belekerült a navigáció előkészítés, az LCD kijelző, az FM/AM rádió CD-s, MP3, USB, AUX, Android Auto és Apple CarPlay kompatibilis.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kőkemény melós
A kategóriájában a legnagyobb platómérettel rendelkezik, a legkomolyabb terhelhetőséggel bír
Forrás: Sandlander

A felszereltségi listán kipipálható a blokkolásgátló, az oldalsó ütközésvédelem, a keréknyomás figyelő és a menetstabilizáló, a fékerőelosztó és a fékrásegítő, valamint a hegymenet indítást segítő rendszer. Nem mellékesen elektromos az oldalsó tükörmozgatás, a központi zár távirányítós, s a vezető-, valamint az utasoldalon is van légzsák.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Tökéletes választás
Azonnal, raktárról elvihető, ráadásul rendkívül kedvező áron
Forrás: Sandlander

A dupla kabinos Toyota Land Cruiser VDJ79 4.5 V8 Diesel azonnal munkára fogható összkerekes pickup, telepakolva off road, utasbiztonsági és kényelmi extrákkal. Csak egyetlen darab maradt belőle, ez pedig a lehető legkedvezőbb, ünnepi áron, 33 990 000 forintért megvásárolható. A jármű a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, s azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül megvehető. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a magyar manufaktúra az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.