Legfrissebb hírek ÚJ

Toyota Land Cruiser 200 Excalibur: két darab full extrás terepjárókirály várja gazdáját a Sandlandernél

Toyota Land Cruiser 200 Excalibur: két darab full extrás terepjárókirály várja gazdáját a Sandlandernél

Nincs értelme a halogatásnak, nem érdemes tovább gondolkodni, ez az utolsó utáni pillanat. A Sandlander raktára két darab gazdát kereső exkluzív ékszert rejt. Nincs több idő a vacillálásra, muszáj dönteni, mert egészen biztos, hamar elkelnek a luxus összkerekes terepjárókirályok. Toyota Land Cruiser 200 Excaliburok bújnak meg a hernádi garázsban – egyenesen Japánból érkeztek a Dakar-szériagyőztes modell csúcsverziói, full extrás exkluzív kiadásai.

Első osztályú
Toyota Land Cruiser 200 Excalibur: fényűző modell a terepre. A Sandlandernél most két darab, nullkilométeres vas eladó

Ez a top, mint az autóskártyában a legütősebb, a mindent vivő lap. Igazi kincs, amely nem is nagyon szívott európai levegőt – az Excaliburt főleg a orosz és a hazai terepre szánta az ázsiai gyártó. A hernádi manufaktúra viszont kapott a jóból és most bárki megvásárolhatja a két nullkilométeres nagyvadat.

Excalibur
A jelölés, amely kiemeli az átlagos 200-asok közül: az ázsiai vállalat az orosz és a hazai piacra szánta leginkább, Európába alig jutott belőle, vagyis valódi ritkaság errefelé

A Land Cruiser elejében 4461 köbcentiméteres, V8-as, Euro 6-os dízelmotor végzi hibátlanul a feladatát, a 286 lóerős, rendkívül megbízható technika maximális nyomatéka 650 Newtonméter. Nem túlzó a kijelentés: könnyebb megmászni egy hegyet kocsival, mint ezt a „szívet” tönkretenni...

Jó erőben van
Az autó elejében 4461 köbcentiméteres, 286 lóerős dízelmotor végzi hibátlanul a feladatát, a topnyomatéka 650 Newtonméter

Ám mégsem ezért érdekes a vas. Ugyanis az Excaliburt azoknak találták ki, akik a legnagyobb kényelemben, luxus körülmények között szeretik összekoszolni a járművüket. Ami nincs benne az ötüléses gépben, az nincs is a márka raktárpolcain. Nézzük szép sorjában! A fekete króm hűtőráccsal ellátott Toyota előre és hátulra is LED-es lámpatesteket, valamint sötétített burájú ködfényszórókat kapott. A steppelt bőrrel borított, fotelszerű, deréktámasszal ellátott ülőalkalmatosságok elöl elektromosan állíthatóak, memóriásak, hűthetőek és fűthetőek, a hátsók fűthetőek, ahogy a szélvédő, valamint a bőrös, szervós, többfunkciós kormánykerék is. Elektromosan működtethető az ablak, állítható az oldalsó tükör és nyitható a hátsó ajtó.

Csúcsverzió
Fűthető kormánykerék, fűthető és hűthető ülések, érintőképernyős kijelző, négyzónás klíma, stb. Ami nincs benne, az nincs is a Toyota raktárpolcain...

Az ABS, a Bluetooth-kapcsolat, a fedélzeti számítógép, az elektromos indításgátló, a hegymenet-elindulást segítő és a távolsági fényszóró asszisztens is alap. Van benne fáradságfigyelő, táblafelismerő, off road assziszt, navigáció és ütközéselkerülő-rendszer. A kiváltságos tulajdonos és utasai rendelkezésére napfénytető, érintőképernyős kijelző, négyzónás klíma és a koncerttermeket idéző, tizenegy hangszórós JBL hangcucc áll rendelkezésre. Elöl és hátul radar, valamint ötkamerás rendszer segíti a karcolásmentes parkolást, és figyel többek között arra, hogy a 20-as könnyűfém keréktárcsa, valamint a 285/50 R20-as Bridgestone abroncsszett ne sérüljön.

Top verzió
Uralkodásra született

Annak érdekében, hogy a lehető legnyugodtabban cserélhessük el a járt utat járatlanra, megerősített futóművel, karosszériával és hűtő-fűtő kapacitással hagyta el a japán gyárat a légrugós LC. Plusz olyan finomság, úri mulatság is belekerült, mint a megvilágított küszöb és az ajtónyitáskor a földre vetített „Toyota Land Cruiser Excalibur” felirat.

Vetítés
Ajtónyitáskor emlékezteti a benne ülőket, hogy nem alapgépről van szó...

Szóval, kincskeresők, figyelem! Ez egy olyan lehetőség, amelyet vétek lenne kihagyni. Mindössze két darab Excalibur vár gazdára, aki késlekedik, túl sokat gondolkodik, lemarad. És ki tudja, mikor lesz legközelebb ilyen sansz beleülni a legtutibb, királyi igényeket kielégítő 200-as Land Cruiserbe? Érdeklődni a laszlo.pocsik@sandlander e-mail címen lehet.

Terepen járó
Nincs olyan akadály, amely feltartóztathatná. A járt utat nyugodtan cserélhetjük a járatlanra