Legfrissebb hírek ÚJ

Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Century: a Sandlander raktárról kínálja a világ egyik legexkluzívabb terepjáróját

Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Century: a Sandlander raktárról kínálja a világ egyik legexkluzívabb terepjáróját

Exkluzív kiadású összkerekes terepjáró, kifejezetten ínyenceknek. A Sandlander „tuti” kínálata, Európában egyedülálló, exkluzív ajánlata: limitált szériás, maximális off road felszereltségű, extrém igénybevételre hangolt, kiemelkedő felszereltségű Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Century raktárról, várakozási idő nélkül.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Unikális
Egyedi orrkialakítás, különleges megjelenés, feltűnő dizájn
Forrás: Sandlander

A 70th Centuryból mindössze néhány száz darab készült, amely még a márka számára kiemeltnek számító közel-keleti régióban is ritkaságszámba megy. A 3986 köbcentiméteres, V6-os benzinmotorral ellátott autó 286 lóerős, a rendkívül megbízható technikához precíz ötsebességes manuális váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik. A típushoz elérhető összes off road extrát megkapta, vagyis tényleg felkészítették a legextrémebb terepjárós igénybevételekhez.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Előkelő
Csak ebben a kiadásban elérhető a konyakszínű bőrkárpitozás
Forrás: Sandlander

Először is, rendelkezik a Toyota Heavy Duty csomaggal, amelynek eredményeként a gyári kiadáshoz képest 40 milliméterrel nőtt a rugóút és a hasmagasság, de van erősített hajtáslánc, első és hátsó differenciálzár, snorkel, megnövelt kapacitású hűtő- és fűtőrendszer, valamint légkondicionálás. Megnövelt a benzintartálya is.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Modernizáció
Tolatókamera segíti a parkolást
Forrás: Sandlander

Nem hiányozhat a kavics és kőfelverődés elleni védelem, a sárvédőív-szélesítés, a komfort oldalfellépő, az oldalajtó ütközésvédő panel, a csörlőtokos, erősített ütközésvédelemmel megtámogatott első és fellépővel rendelkező hátsó lökhárító. A terepen járást maximálisan segíti a magnézium ötvözet keréktárcsaszett és a 265/70 R16-os gumiabroncs – a zárható tartóra szerelt pótkerék a hátsó ajtón található.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Extrém környezetben is lehet rá számítani
A Toyota Land Cruiser GRJ76 70th Century 3986 köbcentiméteres, V6-os, 286 lóerős benzinmotorral van ellátva, a rendkívül megbízható technikához 4x4-es hajtás és precíz, ötsebességes, manuális váltó kapcsolódik
Forrás: Sandlander

Az egyedi hűtőrácsával, a krómcsomagjával, a dekorcsíkjával, az első és hátsó ködlámpájával (is) kitűnik a tömegből, de ugyancsak dob a megjelenésén, hogy az első fényszórói fekete hátteret kaptak. Speciális, háromrétegű, hővédős, UV-szűrős az autó üvegezése, elektromos az ablakemelés, a centrálzár pedig távirányítós. A hosszabb utazásoknál remekül jön még a hűthető/fűthető kesztyűtartó.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Igazi off roader
40 milliméteres emelést kapott a terepjáró, rendelkezik snorkellel, erősített hajtáslánccal, első és hátsó differenciálzárral, a magnézium ötvözet keréktárcsákra 265/70 R16-os gumiabroncsokat húztak
Forrás: Sandlander

Belekerült a navigáció (Wi-Fi, Bluetooth kompatibilis), az egyedi, minőségi belteret pedig 70. évfordulós emlékplakettel megspékelt középkonzollal dobták fel. Sőt, egyedi a kormány- és a kormányoszlop borítás, s a csak ebben a kiadásban elérhető konyakszínű bőrkárpitozás is dögös. Érdemes megemlíteni, hogy van poroltó, a kormányszervo megnövelt kapacitású, de beletették az abroncsnyomás-ellenőrzőt, a Toyota Denso kerékfújó kompresszort. Elöl 3,5 tonna teherbírású vonószem, hátul ugyancsak 3,5 tonnára kalibrált Military vonófej található.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Komfortos
A kényelmes utasteret UV szűrős, speciális, hővédős, háromrétegű üvegezés veszi körül
Forrás: Sandlander

A japánok kiadták az ukázt: biztonság mindenek felett! Így kipipálható a blokkolásgátló, a menetstabilizáló-rendszer, a kitörésgátó, az intelligens kipörgésgátló, a fékerőelosztó, a fékrásegítő, a hegymenetindulás segítő, a vezető- és utasoldali légzsák, valamint a tolatókamera. Az FM/AM rádió CD, MP3, USB és AUX kompatibilis, a kitűnő hangzásról pedig a JBL hangszórószett gondoskodik.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Remekmű
A limitált szériás Land Cruiserből egyetlen darab van a Sandlandernél, az autó azonnal, raktárról elvihető
Forrás: Sandlander

A kontinensen egyedülálló a Sandlander ajánlata – mindössze egyetlen darab várja gazdáját a magyar manufaktúra fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.). Megvásárláskor az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a Sandlander az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné a hardcore off road felszereltségű modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.