Legfrissebb hírek ÚJ

Toyota Land Cruiser HDJ100: újabb luxus terepjáróikon a Sandlandertől

Toyota Land Cruiser HDJ100: újabb luxus terepjáróikon a Sandlandertől

A Sandlander rokonfelkutatása sikerrel járt. Néhány hete már gazdára lelt Hernádon egy luxusbőrbe bújt hardcore összkerekes terepjáró, s annak a fekete színű Toyota Land Cruisernek a „bátyja” került most a magyar manufaktúrához. Vagyis, aki akkor lemaradt, ezúttal célba érhet: a japán márka unikális állapotnak örvendő, 2000-es évjáratú, kiváló kondiban lévő HDJ100-as modellje 4,95 millió forintért azonnal elvihető.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Sok az egyben
Toyota Land Cruiser HDJ100: családi autó, kalandor, hardcore luxus terepjáró

A rokoni szálak megkérdőjelezhetetlenek, hiszen ugyanaz a német úriember volt az eddigi egyetlen tulajdonosa, mint a pillanatok alatt új otthonra lelt másik gépnek. Ebben az állapotában különlegesnek számító youngtimer elejébe 4,2 literes, soros, hathengeres, intercooleres turbódízel motort pakoltak. A 204 lóerős, 430 newtonméteres topnyomatékkal bíró, rendkívül megbízható technikával ellenőrizhetően 241 ezer kilométert tettek meg az elmúlt két évtizedben – a Sandlander állapotgaranciát vállal a kocsira.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Meg se kottyant neki
Ellenőrizhetően 241 ezer kilométert tettek meg vele az elmúlt húsz esztendőben

Ez a HDJ100 nagyon hasonló, mint a család elkelt tagja, de azért van különbség. A futóműve ugyanis hidropneumatikus szintszabályozós rugózással van ellátva. Ez azt jelenti, hogy a Toyota rendkívül megbízható felfüggesztése abszolút alkalmazkodik a környezetéhez, azaz három különböző hasmagassággal is képes közlekedni. Beállítható „parkolószint”, „off road” vagy „utcai” fokozat. És ez még nem minden! A Sandlander fejlesztésének köszönhetően, amellett, hogy megmarad a hidraulikus működtetés, további három(!) centiméterrel lehet növelni mind a három szinten a hasmagasságot, vagyis jelentősen javítható a terepjáró-képesség.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Vérbeli terepen járó
A Toyota rendkívül megbízható felfüggesztése abszolút alkalmazkodik a környezetéhez, azaz három különböző hasmagassággal is képes közlekedni. Az extrém igénybevételre abszolút alkalmas gép differenciálzárat kapott középre az osztóműre, valamint a hátsó tengelyre,

Az extrém igénybevételre abszolút alkalmas gép differenciálzárat kapott középre az osztóműre, valamint a hátsó tengelyre, a 16-os, gyárilag erősített könnyűfém keréktárcsáira vadonatúj Continental abroncsokat tett a manufaktúra, de 3,5 tonna teherbírású vonóhoroggal is rendelkezik a Toyota. A „testén” ugyan visel néhány őszinte karcot, de összességében korróziómentes és kiváló állapotnak örvend.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Maximális kényelem
Megkímélt utastér, fűthető, motoros bőrfotelekkel

Ráadásul a csábító külső maximális kényelmet biztosító, megkímélt belsőt takar. Az utasteret bőrbe vonták, jár hozzá fotelszerű, fűthető, motoros ülés, elektromos ablakemelő, elektromos oldalsó tükörállítás, központi zár, klíma és automataváltó is. Az elmúlt húsz esztendejéből jó néhányat letagadhatna, hiszen szinte gyári, érintetlen „szobával” rendelkezik. Úgy is jellemezhetnénk: komfortot kínáló kalandorról van szó, amely extrém körülmények között is maximálisan megállja a helyét.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Igazi társ
A legemlékezetesebb kalandokhoz nyújt segítséget, a legrázósabb helyek meghódítására született

Abból kiindulva, hogy az „öcsi” pillanatok alatt új gazdára lelt, azt ajánljuk, aki valóban szeretné megkaparintani a Toyota Land Cruiser HDJ100 modellt, ne sokat gondolkodjon. Vegyen magához 4,95 millió forintot és jelentkezzen a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.