Legfrissebb hírek ÚJ

Újabb rendkívüli ajánlat a Sandlandertől: két darab dupla kabinos Toyota Land Cruiser GRJ79 DC V6 LX 2 millió forinttal a listaár alatt!

Újabb rendkívüli ajánlat a Sandlandertől: két darab dupla kabinos Toyota Land Cruiser GRJ79 DC V6 LX 2 millió forinttal a listaár alatt!

Folytatódik a Sandlander májusi meglepetéssorozata. A Toyota Land Cruiser GRJ76 LX modellek után két darab (fehér és bézs színű) dupla kabinos GRJ79 DC V6 LX összkerekes pickup is eladósorba került a magyar manufaktúránál, mégpedig ugyanúgy 2 millió forinttal a listaár alatt! Elnyűhetetlen munkaerőre vágyik? Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, gurítsa haza azonnal, vigye el raktárról a platós terepjárókat.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Komfortos
1+2 férőhelyes az első üléssor, emelt kapacitású a légkondicionáló, valamint a hűtő- és fűtőrendszer, megnövelt hatékonyságú a hő- és a hangszigetelés, és nem utolsósorban színezett, speciális, három rétegű a hővédő üvegezés
Forrás: Sandlander

Mindkét járműben 3986 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős benzines motor dolgozik. A technika megfelelő szervizelés és karbantartás mellett szinte elnyűhetetlen, a legszélsőségesebb körülmények között is képes az extra teljesítményre. Cseppet sem mellékesen, az aggregáthoz megbízható, precíz, ötsebességes manuális váltó kapcsolódik, plusz 4x4-es hajtás.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Időtálló
Klasszikus Toyota beltér, minden a funkcionalitásnak van alárendelve, de a modern kor vívmányai is megjelennek benne
Forrás: Sandlander

A fehér és a bézs színű pickup is megkapta a Toyota Heavy Duty csomagot, amelynek köszönhetően 40 milliméteres hasmagasság-emeléssel és erősített hajtáslánccal rendelkeznek a gépek. Ugyancsak a felszereltség része a snorkel, valamint a 90+90 literes üzemanyagtartály. Emelt kapacitású a légkondicionáló, valamint a hűtő- és fűtőrendszer, megnövelt hatékonyságú a hő- és a hangszigetelés, és nem utolsósorban színezett, speciális, három rétegű a hővédő üvegezés. Ne hagyjuk ki a felsorolásból az extrém terepen zajló munkavégzést támogató erősített acél keréktárcsákat, vagy éppen a kavics és kőfelverődés elleni védelmet.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kényelmes
A hátsó üéssor is teljes értékű, a kárpitozás strapabíró, ellenáll az igénybevételnek. A fülke hátulján lévő ablak nyitható, elhúzható
Forrás: Sandlander

A komfort oldalfellépős, 1+2 fős első üléssorral rendelkező Land Cruiser első lökhárítója csörlőtálcás és erősített ütközésvédelemmel van megtámogatva, míg a hátsóhoz fellépő tartozik. Az első vonószem és a hátsó vonófej egyaránt 3,5 tonna teherbírású. Sőt, opcionálisan rendelhető hozzá 3,6 tonna teherbírású Denso csörlő, illetve Toyota első és hátsó differenciálzár.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Terepmunkára vele!
A fehér és a bézs színű pickup is megkapta a Toyota Heavy Duty csomagot, amelynek köszönhetően 40 milliméteres hasmagasság-emeléssel és erősített hajtáslánccal rendelkeznek a gépek. Ugyancsak a felszereltség része a snorkel, valamint a 90+90 literes üzemanyagtartály
Forrás: Sandlander

Az ablakemelés elöl és hátul is elektromos, de zárható, hűthető és fűthető a kesztyűtartó, a fülke hátulján eltolható/nyitható az ablak. A GRJ79-ben állítható a kormányoszlop, és szervokormányt, valamint FM/AM rádiót és digitális órát is tettek bele. A biztonságra blokkolásgátló, kipörgésgátló, oldalsó ütközésvédelem, vezető és utasoldali légzsák, keréknyomásfigyelő-rendszer, menetstabilizáló, fékrásegítő- és fékerőelosztó-rendszer, valamint hegymenetindítást segítő ügyel.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Mestermunka
A Toyota Land Cruiser GRJ79 DC V6 LX-ben rendkívül megbízható, 3986 köbcentiméteres, 272 lóerős benzinmotor dolgozik
Forrás: Sandlander

A 2023-as modellévjáratú, dupla kabinos Toyota Land Cruiser GRJ79 DC V6 LX-ből két darabot kínál a Sandlander, ráadásul 2 millió forinttal a listaár alatt. A manufaktúra fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthetőek, azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül elvihetőek – a pickupok megvásárlásakor az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a hernádi manufaktúra az ügyintézésben is teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná a hardcore terepmunkásokat, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.