Legfrissebb hírek ÚJ

Ünnepi meglepetés a Sandlandernél: újabb öt darab Toyota Land Cruiser VDJ79 4.5 V8 Diesel várja gazdáját

Ünnepi meglepetés a Sandlandernél: újabb öt darab Toyota Land Cruiser VDJ79 4.5 V8 Diesel várja gazdáját

Ahogy az várható volt, néhány nap alatt gazdára lelt a Sandlander által kínált egyetlen darab Toyota Land Cruiser VDJ79 4.5 V8 Diesel pickup. Ám a magyar manufaktúra nem áll le a meglepetésekkel, újabb modelleket tesz a karácsonyfa alá, mégpedig egy-egy bézs és kék, valamint három fehér színűt. Figyelem! Újabb öt db összkerekes Toyota Land Cruiser VDJ79 4.5 V8 Diesel eladó, várakozási idő nélkül, azonnal, raktárról.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kiemelt munkaerő
A kategóriájában a legkomolyabb teherbírással és a legnagyobb platómérettel rendelkezik
Forrás: Sandlander

Ez az a platós munkagép, amely nem ismer lehetetlent és a legzordabb, legextrémebb környezetben is maximális teljesítményt nyújt. A járműben a legendás, 4461 köbcentiméteres, V8-as, 204 lóerős dízelmotor dolgozik, az elnyűhetetlen aggregát kapcsolható 4x4-es hajtással, ötsebességes manuális váltóval és terepváltóval van összekötve.

A kategóriájában a legnagyobb platómérettel, a legkomolyabb terhelhetőséggel és a legtágasabb utastérrel rendelkező LC kimagasló terepképességgel rendelkezik. Jár hozzá gyári első és hátsó differenciálzár, snorkel és 3,6 tonna teherbírású Denso csörlő. A vontatási kapacitása 3500 kilogramm, az üzemanyagtartálya pedig 130 literes.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Minőség
A felszereltség része többek között a fabetét, az LCD kijelző, a hűthető és fűthető kesztyűtartó. Az autóba ötsebességes manuális és terepváltót tettek
Forrás: Sandlander

Vagyis, alapból is készen áll a legkeményebb terepmelóra, de opcionálisan vásárolható hozzá raktárról a létező összes off road kiegészítő, plusz gyári 3,5 tonnás vonóhorog. Ez azt is jelenti, hogy bármelyik pickup akár személyre szabottan is megvásárolható.

A krómcsomagos Toyota munkagép rendelkezik plató alatti ütközésvédelemmel, sárvédő szélesítéssel, a terepen járást maximálisan támogató könnyűfém keréktárcsákkal és 265/70 R16-os gumiabroncsokkal. És itt jegyezzük meg, hogy a Sandlander megfejeli az ünnepi ajánlatát, ugyanis négy darab vadonatúj, 285/75 R16-os méretű, General Tire MT gumiabroncsot is ad ajándékba!

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Személyre szabható
Alapból jár hozzá az első és a hátsó differenciálzár, a csörlő és a snorkel, de opcionálisan rendelhető hozzá azonnal a 7-es sorozathoz gyártott összes fellelhető off road extra
Forrás: Sandlander

A VDJ79-es kapott beszállást segítő oldalfelléppőt, ködlámpát előre és hátulra, 3,5 tonna teherbírású első vonószemet és hátsó vonófejet. UV-szűrős az ötszemélyes, fabetétes utastér üvegezése, az ülések rendkívül ellenálló plüss borítással kerültek bele. Cseppet sem mellékesen bőrös a kormány és a váltógomb, hűthető és fűthető a kesztyűtartó.

Az ablakemelés és az oldalsó tükörmozgatás elektromos, van navigáció előkészítés, LCD kijelző, az FM/AM rádió CD-s, MP3, USB, AUX, Android Auto és Apple CarPlay kompatibilis. A központi zár távirányítós, légzsák védi a vezető-, valamint az utasoldalon helyet foglalót.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Maximalista
Az üléseken a plüsshuzat rendkívül ellenálló, jól bírja az igénybevételt, az üvegezés UV-szűrős, az ablakmozgatás és az oldalsó tükörállítás pedig elektromos
Forrás: Sandlander

A bézs, a kék és a fehér autó felszereltségi listáján is szerepel a blokkolásgátló, az oldalsó ütközésvédelem, a keréknyomás figyelő és a menetstabilizáló, a fékerőelosztó és a fékrásegítő, valamint a hegymenet indítást segítő rendszer.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Kitűnő választás
Toyota Land Cruiser GRJ79DC V6 VX pickup: már megérkezett Magyarországra, a Sandlanderhez a világújdonság
Forrás: Sandlander

Mind az öt Toyota Land Cruiser VDJ79 4.5 V8 Diesel a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, s azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül megvehető. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, a magyar manufaktúra az ügyintézésben és a finanszírozásban is teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná valamelyik autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.