Legfrissebb hírek ÚJ

Világjáró terepjáró 4 literes, V6-os benzinmotorral és 6 sebességes automata váltóval: Toyota Land Cruiser GRJ78 a Sandlandertől

Világjáró terepjáró 4 literes, V6-os benzinmotorral és 6 sebességes automata váltóval: Toyota Land Cruiser GRJ78 a Sandlandertől

A Toyotánál úgy gondolták, engednek a „közakaratnak”, a terepjárósok kérésének, és a 2024-es, modellfrissített Land Cruiserben a rendkívül megbízható, 4 literes, V6-os benzinmotort az ugyancsak kiemelkedő tudású hatsebességes automata váltóval párosították. A Sandlandernél pedig most raktárról, várakozási idő nélkül elérhető a világújdonság: az összkerekes GRJ78 megvásárolható, mégpedig 29 490 000 forintért. Ne maradjon le róla!

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Világújdonság
A 2024-es, frissített Toyota Land Cruiser GRJ78 V6 igazán különleges terepjáró: a 4 literes, 231 lóerős benzinmotorhoz automata váltó párosul
Forrás: Sandlander

Ha vérbeli terepjáróra vágyik, akkor nem érdemes tovább keresgélnie. Merthogy a japánok ebben a modellben mindent a funkcionalitásnak rendeltek alá. Minden egyes alkatrésze a kimagasló off road képességet támogatja.

A motortér a már sokszor bizonyított 3986 köbcentiméteres, V6-os, 231 lóerős benzines aggregátot rejti. 4x4-es hajtás alap, de a technika és a hatgangos automata váltó összekapcsolása újdonság, viszont ami jó hír, tökéletes párosítás.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Elektromos az ablak
Egyszerűen nagyszerű: mindent alárendeltek a felhasználási módnak
Forrás: Sandlander

A felszereltségi szint csak és kizárólag azt tartalmazza, ami elengedhetetlen például a szafari túrához, a sivatagi barangoláshoz, az autót összemocskoló csapatáshoz. Alaptartozék a 90 literes üzemanyagtartály, a gyári, Toyota keréktárcsára húzott 225/90 R16-os gumiabroncs, a 3,5 tonna teherbírású első vonószem és hátsó vonófej. Van snorkel, míg a hűtő- és a fűtőrendszer, valamint a légkondicionáló emelt kapacitású.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Csapatásra készen
Vérbeli terepen járó, kimagasló off road képességgel
Forrás: Sandlander

A jármű cseppet sem mellékes módon egyedivé varázsolható, egyénre szabható. Vagyis opcionálisan elérhető a Sandlandernél a 7-es szériához készült összes gyári off road kiegészítő, így például az első és a hátsó differenciálzár, a Denso csörlő, illetve a 3,6 tonna kapacitású vonóhorog.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Felkészítve
Snorkel, emelt kapacitású hűtő- és fűtőrendszer, plusz légkondicionáló is jár hozzá. Az üzemanyagtartálya 90 literes
Forrás: Sandlander

A komfort oldalfellépős jármű színezett üvegezése UV-szűrős, van vezető- és utasoldali légzsák, valamint FM/AM rádió. A szervokormány állítható, az LCD-kijelző színes, a központi zár távirányítós, a kesztyűtartó hűthető és fűthető.

Belekerült az automata féltengelyzár, a blokkolásgátló, a fékerőelosztó, a fékrásegítő, a kitörésgátló, a hegymenetindítás segítő, a keréknyomás figyelő rendszer és a menetstabilizáló rendszer. A pótkerék a hátsó ajtón kapott helyet, hogy ne csorbuljon az egyensúly, a terepképesség.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Ne szalassza el a lehetőséget
Azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül, 29,49 millió forintért elvihető
Forrás: Sandlander

A 2024-es, frissített Toyota Land Cruiser GRJ78 V6 a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető és 29,49 millió forintért megvásárolható. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, a magyar manufaktúra az ügyintézésben, ahogy a legjobb finanszírozási lehetőség kiválasztásában teljes körű segítséget nyújt.

Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.