Legfrissebb hírek ÚJ

Csajmágnes 117,3 millióért

Csajmágnes 117,3 millióért

460247 dollár, azaz 117,3 millió forint. Ha van ennyi megtakarított pénze a malacperselyben, akkor hozzájuthat a Lamborghini legújabb aszfaltszaggató csodájához, a 730 lóerős Aventador S-hez. Ha nincs, akkor nézegesse az összkerekes Roadsterről készült képeket és álmodozzon róla...

A Frankfurtban debütáló olasz csődör egyedülálló megjelenést biztosít a tulajdonosának. A csajozós verda ugyanis két cserélhető tetőpanelt kapott, a szénszálas cuccok teszik még extrábbá a modellt. A „legódarabok” variálása a gyártó szerint pofonegyszerű, ráadásul a csomagtartóban külön helyet biztosítottak a tárolására, hogy karcmentesen és egyben megússza a száguldásokat.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Cserebere
A tetőpanelek könnyen eltávolíthatóak és cserélhetőek
Forrás: Lamborghini

Merthogy valljuk be, ezzel a bestiával nehéz lassan menni. A 6,5 literes, V12-es motorja 730 pacis, a csúcsnyomatéka pedig eléri a 690 Nm-t. A technikához kapcsolt hétgangos sebességváltó pedig extra gyorsasággal reagál a parancsokra.
Alapfelszereltség a karbon kerámia fék, a Pirelli P Zero abroncs és az Apple CarPlay.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Megy, mint az állat
Ezzel aztán tényleg felszakíthatjuk az aszfaltot magunk mögött
Forrás: Lamborghini

A kék szín elég menő, azzal nem lehet vádolni a gyártót, hogy visszafogott lett volna a festékválasztásnál. Egy szó, mint száz, ezzel a kocsival nem lehet észrevétlennek maradni, úgyhogy a titkos ügynököknek és a magánnyomozóknak nem ajánljuk.
Az üléseket kézzel varrt bőr fedi be, de természetesen a műszerfalra is jutott a finom anyagból, ráadásul nem is egy, hanem többféle színben.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Finom munka
Kétféle színű bőr fedi a belteret - luxuskocsi, totális fényűzéssel
Forrás: Lamborghini

Az aktív felfüggesztést és négykerék-kormányzást kapó Aventador S egy guruló adrenalinbomba. Mindössze 3 másodpercre van szüksége, hogy álló helyzetből 100 kilométer/órás sebességre gyorsuljon, a vége pedig 350 km/ó körül van. Vagyis nem viccel a verda – ha valaki 117,3 millió forintnyi összeggel a zsebében elég fürge és most megrendeli a csodamasinát, 2018 februárjában már álmai kocsijának a gázpedálját taposhatja.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Már rendelhető
Fél éven belül megérkezik
Forrás: Lamborghini