Legfrissebb hírek ÚJ

Terepen is dolgozik az új Mitsubishi pickup – Videó!

Terepen is dolgozik az új Mitsubishi pickup – Videó!

A megkopott dicsfényű pickupját próbálja felemelni a Mitsubishi. A japán vállalat a vadonatúj, összkerekes L200/Triton új generációs modelljén összesen 2400 változtatást hajtottak végre az előző sorozathoz képest – a gyártó állítja, terepmunkára is fogható a platós.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Nehéz feladat
A Mitsubishi egyértelmű célja, hogy visszahelyezze az L200/Tritont a szegmens élvonalába

Az 1978 óta piacon lévő vas természetesen megkapta az úgynevezett Dynamic Shield arculatot, vagyis abszolút beilleszkedett a Mitsu-családba. Áttervezték a hűtőrácsát és a fényszórók rajzolatát, de lecserélték az első és a hátsó lökhárítót is. A terepjárósabb jelleget kiemeli a nagyobb kerékjárat, míg a beltér modernebb és igényesebb lett.

Ám ennél is fontosabb, hogy kétféle 4x4-es rendszerrel és többféle off road fokozattal kapható, be lehet állítani például, hogy homokos, murvás, havas vagy éppen sziklás talajon kell megfelelnie.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Keménylegény
A japánok állítják, a legnehezebb terepeken, a legkeményebb feladatok megoldásához is bevethető

A hatgangos, vadonatúj fejlesztésű automataváltóval ellátott pickup elejében 2,4 literes motor dolgozik, ez lehet 150 lóerős (380 Newtonméter) vagy 178 LE-s (430 Nm). A teherbírása körülbelül 1 tonna, a vontatóképessége pedig eléri a 3500 kilogrammot.

 

 

Forrás: youtube